Do škôlky mi nechcú brať dieťa pred ôsmou hodinou

lenicka6697
2. jún 2017

Dobry den,

co by ste povedali keby Vase dieta nechceli pustit do triedy skolky pred 08:00 hod.? Mam 5 rocneho syna, ktory chodi do skolky na 4 hodiny len posledne mame problem, ze mi maleho triedna nechce pustit do triedy skor ako odbije 8:00 presne. Nevidim v tom problem ked prideme o 5 minut skor. Dnesne rano: prideme do skolky ako vzdy, maly sa prezuje, ide sa este vycikat, dvere, ktore vedu na chodbu do priestoru skolky kde su triedy triedna pride zavriet pricom dovtedy boli normalne otvorene, maleho dnu nepusti, este ho odsunie od dveri, ze nie je 8 hodin, prstom ukazuje na hodinky, bolo 07:58, neviem aky mala problem. Ine deti mohli vojst no moj maly nie. Deti z triedy na mojho maleho pozeraju a nieco si suskaju medzi sebou. Moj maly preslapuje v satnicke a caka na "povolenie vojst". Pozrem na hodinky, 8:00 presne ukazovalo, zazvonim, ucitelka vide a povie este nie, cakajte ...

Ako by ste sa citilo na mojom mieste? Ja som sa citila dost neprijemne. Inokedy prideme aj 07:50 a nie je problem. Uz neviem co si mam o tom mysliet.

lydia15
2. jún 2017

To je pekna blbost. Ved sa opytajte ucitelky kde je problem.

maminuska
2. jún 2017

@lenicka6697 tak rovno sa jej opýtaj kde je problém že nemôže vojsť ?

zuzana76
2. jún 2017

@lenicka6697 to si ako ta ucitelka presne stopuje, aby tam bol presne 4 hodiny na minutu presne, cize od 8.00 do 12.00? chod sa porozpravat, co to ako ma byt, u nas napr nas maly chodi tiez na pol dna a bezne chodieva rano okolo 7.15 a po obede ho vyzdvihne babka, dokonca nie je problem ho nechat aj dlshsie, ked bola babka u lekarky tak prisla aj neskor, ked uz deticky spali , on na nu cakal a nebol problem, toto pocujem prvy krat, urcite sa informuj, podla mna nema pravo ho takto vyclenovat

maminuska
2. jún 2017

@zuzana76 inak ak je to takto že si stopuje aby tam bol presne 4 hodiny , tak je to dobrá trúba.

lenicka6697
autor
2. jún 2017

@zuzana76 ano, presne 8:00 ho pusti dnu a presne 12:00 musim byt tam, ak pridem o 12:04 uz je neskoro

zuzana76
2. jún 2017

@lenicka6697 fuha, to je teda dost zvlastne az stupidne by som povedala, nechapem o co jej ide, to mi zavana sikanou

maminuska
2. jún 2017

@lenicka6697 a prečo sa dáš takto šikanovať ? Však otvor dvere do triedy a vpusti ho tam .

lenicka6697
autor
2. jún 2017

@maminuska ze ona ho nemoze pustit skor. Hlavne, ze ked tam je pani riaditelka nie je ziadny problem

lenicka6697
autor
2. jún 2017

@maminuska ku dveram sa ja nedostanem, su tam este jedny skenne dvere, trieda je za nimi na konci chodby. Ak ho aj pustim ked su otvorene vrati mi ho spat

maminuska
2. jún 2017

@lenicka6697 tak potom problém nie je v učiteľke ale v riaditeľke. Som si pozrela v profile odkiaľ si , aby som videla v ktorom meste sú takéto praktiky .

tncka
2. jún 2017

@lenicka6697 hned by som ucitelke rozcapila dvere a spytala sa kde je problem. Zavriet mu pred nosom a teda aj mne...no to by urobila len raz...ja jednam s ludmi slusne a narovinu a to iste cakam od inych

maminuska
2. jún 2017

@lenicka6697 tak sa porozprávaj s riaditeľkou , opýtaj sa aký to má význam aby chlapča stepovalo 5 minut pred triedou , veď to je uplne na hlavu a aj pre neho ponižujúce.

tncka
2. jún 2017

@lenicka6697 ries rovno s riaditelkou. No to he uroven. Normalne ma to vytocilo!

lenicka6697
autor
2. jún 2017

@maminuska mne sa praveze zda riaditelka ok, vzdy ho pusti aj 07:50 ked prideme skor. Vdaka riaditelke v tej skolke je, prijala ho lebo som ju o to poziadala, ci tam bude aj po prazdninach zatial neviem. Buduci tyzden mam s nou stretnutie

sense
2. jún 2017

@lenicka6697 tak ked ma problem ucitelka a nie jej problem ked je tam riaditelka tak to ries s riaditelkou

lenicka6697
autor
2. jún 2017

@maminuska ani nie pred triedou, on stoji na chodbe, je to satna. Satnu od chodby kde su triedy delia dvere, ktore sa len tak otvorit nedaju, iba na zvoncek

zuzana76
2. jún 2017

@lenicka6697 a to iste robi aj s ostatnými detmi? ci len s tvojim?

3009
2. jún 2017

@lenicka6697 a ty sa nevieš ozvať. No to by mi urobila len raz a naposledy. Idem ihneď za riaditeľkou a poviem jej, že to je šikana a ak sa to zopakuje idem za zriaďovateľom škôlky. To sme kde? Ak si to necháš dávaš zlý príklad aj svojmu synovi, že ho budú deti v škôlke odsúvať, lebo deti sú v tom veku niekedy kruté. Okamžite to rieš a nieže sa stretneš o týždeň s riaditeľkou a podebatíte si.

alaguema
2. jún 2017

@lenicka6697 ja absolútne nechápem niektoré otázky. Ako by som sa cítila? Asi divne. Ale otvorila by som ústa a opýtala sa, kde je dôvod na túto čudesnú procedúru, čo tá učiteľka robí. Akože sa nedostaneš cez dvere? A ako sa cez ne dostane tvoj syn teda? Išla by som normálne s ním a riešila to ako dospelý človek. Ako sa to dieťa môže cítiť a ty tam stojíš ako ťuťa a nezastaneš sa ho.

katka253111
2. jún 2017

No to by som urcite si otvorila usta :(

sorciera24
2. jún 2017

a platis za poldennu staroslivost?.....mierim tym, ze vacsinou je poplatok rovnaky ci ho ams v skolke na 4, ci na cely den....a tym by som sa aj ohanala....a pride mi to fakt chore.....len nechapem, preco to neriesis s danou skolkou....

1anonym9
2. jún 2017

Mne sa to zda divne, podla mna iste nehovoris celu pravdu. Ak ostatne deti mozu a tvoj syn nie tak asi tam je daky problem (je zly a vyrusuje)

Spytam sa jej, preco on musi cakat a ostatne deti mozu ist skor do triedy? Na to co odpovedala???

maria1678
2. jún 2017

Ja by som to riešila aj so zriadovatelom, o tomto by mal vedieť, aj riaditeľka je len zamestnanec.

deti95060810
2. jún 2017

Do triedy má dieťa vojsť 8:00 a ty musíš pre neho prísť 12:00
ak prídeš neskôr ako reaguje pani učiteľka? Pretože meškať pre dieťa 4 min. to nie je ani meškanie. Určite by som to netrpela, povedala by som to mm, riaditeľke, učiteľke. popr. by som sa spojila s nejakou mamičkou, či aj ona nemá podobný problém ako ty...
A ako sa správa k synovi. Syn sa nesťažuje? Nekričí na deti?
Vychádza mi, že pani učiteľka si zmýlila povolanie....

jana_eyre
2. jún 2017

Nehnevaj sa ale trocha nechapem.. To ste tam niekolko minut stali a ani si sa neopytala o co ide? Trocha mi to pripomina telenovelu, kde brala kamera hercov 10minut bez slova..

Pokial viem, skolka je aj na to, aby rodicia mohli chodit do prace a nemyslim si, ze vacsina zacina o 9 aby mohli deti vozit do skolky presne o 8mej..
moj muz vodi syna do skolky o 7 aby stihal do prace.. Ak nieco od uciteliek chceme, opytame sa medzi dverami.. Ludia vymysleli rec na to, aby ju pouzivali medzi sebou.

surriana
2. jún 2017

Podľa mňa tiež nehovoris celú pravdu.Ako sama píšeš- Posledne máte problém.....niečo sa asi muselo stať,určite to nieje len tak z ničoho nič.

saskiaaa
2. jún 2017

Ak hovoris pravdu toto je na inšpekciu!!!!! Takéto správanie
Niečo v tom musí byť

zltyslonik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
deti95060810
2. jún 2017

@surriana ak by bol aj aký problém, učiteĺka sa nemá právo takto správať...

katkalubkova
2. jún 2017

A to je sukromna skolka, ked tam takto "strazi" pani ucitelka???