Do kedy by mala dať škola vedieť o prijatí, resp. neprijatí do 1. ročníka?

fetykovci
20. máj 2020

Ahojte neviete že do kedy by nám mali zo školy dat rozhodnutie ci mame dcéru prijatú alebo nie do 1.rocnika? Ďakujem

sandrika1986
20. máj 2020

Ahoj, u nas ma ZS dat vediet zakonnemu zastupcovi do 15.6. 2020 o prijati/neprijati dietata do 1.rocnika.

rebekamarcusko
20. máj 2020

Mna by zaujimalo, ze ako postupovat, ked dieta neprijm a mame prohlasku len v jednej zs.

kittykat22
20. máj 2020

@fetykovci na strankach skoly byva informacia, ako sa dozvies, ci ti dieta prijali alebo nie. Bud byvaju cisla prijatych deti, alebo informacia, ze tym ktorych neprijali prisiel email. Co pisu na strankach skoly?

kittykat22
20. máj 2020

@rebekamarcusko zavolas na mestsku cast, kde mas trvaly pobyt a poziadas aby ta prepojili k tomu, kto riesi nastup deti na ZS. Pani z uradu, ti umiestni dieta do inej skoly v ramci mestskej casti. Mozno ti da aj na vyber z viacerych skol, kde maju volne miesta.

lenja123
20. máj 2020

@rebekamarcusko neviem, kde ste podávali prihlášku, ale do spádovej zš musia dieťa prijať.

rebekamarcusko
20. máj 2020

@kittykat22 super dakujem pekne

rebekamarcusko
20. máj 2020

@lenja123 no my sme nepodavali dp spadovej, ale volala spm s riaditelom kde som syna prihlásila a povedal mi, ze nemaju problem vziat dieta, ktore tu nema trvaly pobyt. A ze by ho mali vziat. 😊

lenja123
20. máj 2020

@rebekamarcusko ale aj keby ti ho nezobral, tak v spádovej škole ti ho zoberú, aj keď si tam prihlášku nedávala.

adkamladka
20. máj 2020

@fetykovci je to na zriadovatelovi skoly v konecnom dosledku, ale ak sa nemylim, malo by to byt do 2 tyzdnov od nastupu po korona situacii, cize niekedy v polovici juna

fetykovci
autor
22. máj 2020

@kittykat22 práveže nepíšu tam vôbec nič ohľadom tohto 😫😤 čiže vôbec netuším že ani kedy, ani ako nám to bude oznámené 🤷‍♀️🤷‍♀️🤨😤

rebekamarcusko
22. máj 2020

Dnes mi prisiel teda email, ze nam syna prijali do skoly 😊takze aj vam to asi pride emailom. 😊😊😉

kittykat22
22. máj 2020

@fetykovci tak tam zavolaj

engie35
31. máj 2020

@lenja123 vies isto, ze zoberu dieta na zs podla spadovej oblasti ak nepodalo prihlasku na zapis? Do spadovej skoly nemusela byt posielana prihlaska? Ak je to pravda, tato informacia mi velmi pomohla.

janinka13
10. jún 2020

@rebekamarcusko to by aj mna zaujimalo.zo zakona sa podava 1prihlaska nie? Ck viem.niektori davali naviac skol.

lenja123
10. jún 2020

@engie35 prepáč, že odpovedám až teraz. Nám to povedala riaditeľka školy pri zápise. Ďalej som to už neoverovala, ale tak ona by to snáď mala vedieť najlepšie.

rebekamarcusko
10. jún 2020

@janinka13 mozes podat na viac skol, ale jasom podala na jednu

janinka13
10. jún 2020

@rebekamarcusko ja tiez len na jednu
Cakam na odpoved.ak ma nevezmu.budem musiet kontaktovat spadovu skolu...