Ahojte neviete že do kedy by nám mali zo školy dat rozhodnutie ci mame dcéru prijatú alebo nie do 1.rocnika? Ďakujem
Mna by zaujimalo, ze ako postupovat, ked dieta neprijm a mame prohlasku len v jednej zs.
@fetykovci na strankach skoly byva informacia, ako sa dozvies, ci ti dieta prijali alebo nie. Bud byvaju cisla prijatych deti, alebo informacia, ze tym ktorych neprijali prisiel email. Co pisu na strankach skoly?
@rebekamarcusko zavolas na mestsku cast, kde mas trvaly pobyt a poziadas aby ta prepojili k tomu, kto riesi nastup deti na ZS. Pani z uradu, ti umiestni dieta do inej skoly v ramci mestskej casti. Mozno ti da aj na vyber z viacerych skol, kde maju volne miesta.
@rebekamarcusko neviem, kde ste podávali prihlášku, ale do spádovej zš musia dieťa prijať.
@kittykat22 super dakujem pekne
@lenja123 no my sme nepodavali dp spadovej, ale volala spm s riaditelom kde som syna prihlásila a povedal mi, ze nemaju problem vziat dieta, ktore tu nema trvaly pobyt. A ze by ho mali vziat. 😊
@rebekamarcusko ale aj keby ti ho nezobral, tak v spádovej škole ti ho zoberú, aj keď si tam prihlášku nedávala.
@fetykovci je to na zriadovatelovi skoly v konecnom dosledku, ale ak sa nemylim, malo by to byt do 2 tyzdnov od nastupu po korona situacii, cize niekedy v polovici juna
@kittykat22 práveže nepíšu tam vôbec nič ohľadom tohto 😫😤 čiže vôbec netuším že ani kedy, ani ako nám to bude oznámené 🤷♀️🤷♀️🤨😤
Dnes mi prisiel teda email, ze nam syna prijali do skoly 😊takze aj vam to asi pride emailom. 😊😊😉
@fetykovci tak tam zavolaj
@rebekamarcusko to by aj mna zaujimalo.zo zakona sa podava 1prihlaska nie? Ck viem.niektori davali naviac skol.
@janinka13 mozes podat na viac skol, ale jasom podala na jednu
@rebekamarcusko ja tiez len na jednu
Cakam na odpoved.ak ma nevezmu.budem musiet kontaktovat spadovu skolu...
Ahoj, u nas ma ZS dat vediet zakonnemu zastupcovi do 15.6. 2020 o prijati/neprijati dietata do 1.rocnika.