Divné hry v škôlke - obchytkávanie

priznicka
10. jún 2021

Ahojte, idem si sem po radu, lebo takéto veci sa veľmi ťažko hľadajú.
Dcérka- predskolačka sa hrá so spolužiakom tak, že si sadnú a ona ho chytá v rozkroku, alebo, vraj on na nej leží a tak...
Ako reagovať? Ona dlhší čas aj masturbovala ale všade som čítala,že to si treba nevšímať, lebo nejde o nič sexuálne v takom veku. Ale toto mi príde už priveľa.

nafka0483
10. jún 2021

@priznicka A ucitelka v skolke nijak nezasiahne?
Treba sa s dcerou porozpravat o intimnych oblastiach, ktore to su, preco ch mavame zahalene a preco sa ich len tak nedotykame pred inymi ludmi a uz vobec tam nechytame inych ludi. Veku primerane vysvetlit. Teraz nejde o nic sexualne, deti to este tak nevnimaju, su zvedave, skusaju, hraju sa, ale je to dobra prevencia aj do buducna pred pripadnym obtazovanim.

anna777115
10. jún 2021

Ja by som určite upozornila učiteĺku nech to dosleduje a dcére by som vysvetlila,že to nie je vhodné,že takto sa nehrá...

klip0
10. jún 2021

Kludne moze byt, ze chlapec nachytal rodicov a teraz sa to snazi napodobnit aj ked nevie o co presne ide.
Ale urcite by som o tom hovorila s ucitelkou

priznicka
autor
10. jún 2021

@nafka0483 učiteľka mi nič nepovedala. Z malej to navela navela vyšlo.

Vraj, ju učí ako byť dobrou frajerkou

Skoro ma kleplo

gbgb
10. jún 2021

@priznicka išla by som za riaditeľkou škôlky,keď učiteľka nereaguje anech rovno rieši aj socialku u rodiny toho chlapca.

martina1201
10. jún 2021

@priznicka to fakt učiteľka na to nereagovala? Konfrontovaná bola učiteľka? Tieto reči sú fakt silné pre tento vek. Pochopiteľné ale neospravedlniteľné len, ak je ten chlapček z rómskej rodiny, keďže u nás je pre túto skupinu normálne že 6 ročné deti chodia po uliciach a obchytkavaju mladé baby na intímnych miestach keď idú okolo....
Ak to učiteľka nerieši treba riešiť s riaditeľkou.....

nafka0483
10. jún 2021

@priznicka Cize ucitelka vobec nevidela, ze sa takto hraju? Porozpravaj s ucitelkou, nech si vsima a aj sama zasiahne. Nechce sa mi verit, ze keby to videla, tak to necha tak. Bolo by vhodne aby potom ucitelka dala info aj rodicom toho chlapca. A ty hod debatu s dcerou ako som pisala o tom co je intimne, kde sa dotykame a kde nie a rovnako by mali vysvetlit rodicia tomu chlapcovi.

On to niekde musel vidiet, take reci nevymysli sam a neuvedomuje si vlastne o co ide, takze je nevyhnutny zasah ucitelky a rodicov aby vysvetlili co sa robi a co nie.