Dieťa v škôlke nič nepapá

8. okt 2024

Moje dieta neje nic v škôlke, ničoho sa ani nedotkne. Iba vyhadzujem peniaze von oknom. Aj doma mame veľký problém s jedením. Da sa odhlásiť dieta zo stravy (desiata, obed,olovrant) tak že by ale chodilo do škôlky ? Čiže bez stravy, čo myslite, chcem sa ísť spýtať riaditeľky ale neviem. Riadne má to sere s prepáčením.

pribinak
8. okt 2024

Akože tam bude cely deň bez jedla? S tým nebude nikto súhlasiť

ivik4
8. okt 2024

Nie neda sa to a takych deti je viac, moj bol na tom rovnako

michaela329
8. okt 2024

Nie, nedá. Ani do ŠKD nemôže ísť bez obeda.

domka222
8. okt 2024

Nie,toto by ti neprešlo. Dokonca niektoré deti ani nechcú v škôlke na celý deň, ak nič nejedia.

mimikarol
8. okt 2024

U nás tak chodil jeden chlapec. Chodili preňho pred obedom.

bosorka5
8. okt 2024

Akože tvoje dieťa vôbec neje a teba trápi, či ho môžeš odhlásiť NA CELÝ deň zo stravy? To je mi skvelé riešenie problému ... dúfam,že je to aspoň zlý vtip

nikaeli
8. okt 2024

Na celodenný pobyt určite nie.
Možno by sa dalo platiť iba za desiatu, ak by chodila domov pred obedom - to by si ale musela oficiálne požiadať o zmenu z celodenného pobytu na poldenný.
(pracujem v špec. MŠ pre deti s PAS a u nás je taká možnosť s ohľadom na vyberavosť detí v jedle. Či to platí aj pre bežnú MŠ, neviem. Ale naisto nemôže byť dieťa úplne bez stravy, ani keď nechce jesť. Deťom sa vždy ponúka ochutnať to, čo je na tanieri. Niektoré sa nakoniec rozjedia 😉 ).

solinkarka
8. okt 2024

urcite sa to neda....dieta vam vylucia pokial ho odhlasite zo stravy

henka123123
8. okt 2024

Neda.dokonca u nas skolke by ho vylucili ak by naozaj nic nezjedlo ani nevypilo

januska12323
8. okt 2024

Nie, nevezmú si na starosť hladné dieťa. Môžeš ju dať na poldenný pobyt a obedovať bude doma.

janinah
8. okt 2024

Vydrž.ono jesť začne.Ale nie tak.ze bude mať pred sebou prázdny tanier resp.žiadny.

vikii01
8. okt 2024

Dieťa môže byť bez stravy, ale musíš chodiť pre neho pred obedom alebo na obed, nemôže byť v škôlke na celý deň.

juliana4755
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
candii
8. okt 2024

Isto nie. Z obedu mozes ale s tým že si pre dieťa prídeš. Aj to že neje je problém a môžu dieťa kvôli tomu dať len do 12.00. tiež sme mali ten problém

kavasmliekom
8. okt 2024

Práveže je to dôvod na vyradenie z dochádzky. Nie je adaptovaná. 😏

olivia1425
8. okt 2024

Nasa prvy rok tiez nic nejedla, ale ja som ju neodhasovala z nicoho ..vedela som ze raz to pride a chcela som aby vzdy mala moznost ak dostane na nieco chut

luliu
8. okt 2024

Srandujes? Akože by tam bol bez jedla? Trápia ťa len peniaze? Ani moje dieťa nejedlo počas 3 rokov v skolke takmer nič. Jedol suchý chlieb na desiatu a olovrant a suchý chlieb s prílohami na obed. Niekedy ani to nie, niekedy sa našlo niečo viac, čo zjedol. Ale ani mi nenapadlo rušiť mu stravu

simona20201309
8. okt 2024

Nie nedá. Smer psychológ.

rozovykon
8. okt 2024

Moj bol na tom tak isto, nepapal nic tiez ma to pekne stvalo, dokinca som nemohla nosit ani stravu z domu kvoli hygiene, jedine keby mal nejaku alergiu potvrdenu od lekara. Teraz je predskolak a uz sa rozpapal, ale len vdaka tomu ze bol na plastike uzdicky jazyka, skus pozriet ci nema skratenu uzdicku jazyka, ked vyplazi jazyk sa mu urobi take srdiecko dole, aj maly priznal ze sa mu lepsie papa.

lilyianka
8. okt 2024

Syn chodí do veľkej triedy a majú tam nového chlapca. Na RZ riaditeľka matke chlapca vravela,ze nič nezje a ak to tak bude pokračovať,žiaľ bude bud musieť prestať chodiť do škôlky alebo pre neho príde pred obedom. Dokonca aj keď mu jedlo prinesú na obed,podľa slov ďalších deti on ho buď z taniera vyhodí alebo ho rozmačkne rukou

laskonka_lasky
9. okt 2024

Ani môj syn nespapá nič. Za september som zaplatila plnú sumu a?? Dúfam,že sa rozpapá... na desiatu spapá suchý chlebík,cereálie alebo aspon kúsok zo zeleniny. Také niečo by mi ani nenapadlo,vyhlásiť ho zo stravy

lenjaja84
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lenjaja84
11. okt 2024

Ani nasa nic neje,nedotkne sa,ale stravu odhlasovat nejdem,asi by to ani nepovolili a chodievam pre nu na obed a tu kopku co nezjedla,teda nedotkla sa mi prehadzuju do obedarika a beriem to domov,ani doma to zial nezje....

simona20201309
12. okt 2024

@lenjaja84 áno mám, je to psychického pôvodu. Dieťa prostredníctvom jedla manipuluje svojim okolím. Vie ze je okolo toho rozruch, že sa neustále rozobera. Pokiaľ to nie je zo zdravotného hľadiska, že ma dieťa nejaký problém s trávením a jedlo mu spôsobuje bolesti tak je to jednoznačne psychika

simona20201309
12. okt 2024

@lenjaja84 a treba dávať pozor, pretože pri snahe dostať do dieťaťa aspoň niečo sa väčšinou vybudujú zle stravovacie návyky

lenjaja84
12. okt 2024

@simona20201309 nasa bolesti nema,aj krvny obraz ma v poriadku, tak naozaj neviem co mam robit, ci zajst k psychologovi,ale neviem ci by nam tam pomohli,alebo toto obdobie musi saame prejst? som uz zufala a uz je to dost dlho...

simona20201309
12. okt 2024

@lenjaja84 jasne ze zájdite. Už dávno by som tam bola. Ono to môže kľudne prejsť ale teraz je niečo prečo to robí a to niečo si ponesie so sebou. To sú tie neriesene traumy z detstva....