Tak dcérka chodí od pondelka do skolky, prvé dva dni v pohode neplakala ale od včera plač krik keď uvidí škôlku nejde nikam musím ju niesť ale kope kričí plače, neviem čo robiť
nič len vydržať a prejde to. Opýtaj sa pani učiteľky či je malá v pohode keď odídeš, väčšinou je to tak.
@azurova99 Chce to cas!...Nepovolit, pevne nervy a hlavne neukazovat strach....Ale ukazat pozitiva preco tam ma ist....Preco sa tesit do skolky...Niekto si zvykne za 1mesiac, niekto za 3mesiace...Niekto skor...Kazdi to dava inak najavo a inak reaguje na nove prostredie, ucitelky, deti.....
@azurova99 tak kocik, alebo vozik, alebo pojdete autom, to mas jedno, dvihat ju skutocne nemozes.
Normalne reakcia.teti stvrty piaty den to pride.nic neostava len vydrzat.uistit ze mama pride..mne malu z ruk trhali ucitelky srdce mi islo puknut este na schodoch som pocula to dlhe maaaaaammmaaaaaa! Supnut rychlo za dvere a utekat prec zvykne si..
Moja to robila po týždni asi si uvedomila že to nieje doma a že tam sú pravidlá a režim neboj zvykne si len nesmieš povoliť 🙂
U nas sice nekrici a nekope ale syn tiez rano "Nejdem do skolky" chce mojkat mamu, vcera povedal ze pojde sliepocka miesto neho a celkovo je poobede smutnejsi 🤷♀️ snad len vydrzat kym si zvyknu, predsa len doteraz boli doma s mamkou a zrazu musia niekde byt zapajat sa a prisposobovat druhym, je to velka zmena 😏