Dieťa plače, keď uvidí škôlku

azurova99
9. sep 2021

Tak dcérka chodí od pondelka do skolky, prvé dva dni v pohode neplakala ale od včera plač krik keď uvidí škôlku nejde nikam musím ju niesť ale kope kričí plače, neviem čo robiť

choco6
9. sep 2021

U nas sice nekrici a nekope ale syn tiez rano "Nejdem do skolky" chce mojkat mamu, vcera povedal ze pojde sliepocka miesto neho a celkovo je poobede smutnejsi 🤷‍♀️ snad len vydrzat kym si zvyknu, predsa len doteraz boli doma s mamkou a zrazu musia niekde byt zapajat sa a prisposobovat druhym, je to velka zmena 😏

1angelika
9. sep 2021

nič len vydržať a prejde to. Opýtaj sa pani učiteľky či je malá v pohode keď odídeš, väčšinou je to tak.

viera
9. sep 2021

@azurova99 Chce to cas!...Nepovolit, pevne nervy a hlavne neukazovat strach....Ale ukazat pozitiva preco tam ma ist....Preco sa tesit do skolky...Niekto si zvykne za 1mesiac, niekto za 3mesiace...Niekto skor...Kazdi to dava inak najavo a inak reaguje na nove prostredie, ucitelky, deti.....

azurova99
autor
9. sep 2021

@choco6 tak vraj trochu populácie a potom dobre. Papa aj vonku sa pohrá, dokonca konečne aj spinkala poobede, u nás doma nehrozilo už dobre dva mesiace, najhoršie tá cesta do školy neviem ako ju vziať keďže dvíhať by som ju nemala keďže som tehotná

anjelicek26
9. sep 2021

@azurova99 tak kocik, alebo vozik, alebo pojdete autom, to mas jedno, dvihat ju skutocne nemozes.

saxana000
9. sep 2021

Normalne reakcia.teti stvrty piaty den to pride.nic neostava len vydrzat.uistit ze mama pride..mne malu z ruk trhali ucitelky srdce mi islo puknut este na schodoch som pocula to dlhe maaaaaammmaaaaaa! Supnut rychlo za dvere a utekat prec zvykne si..

jaruska_12
9. sep 2021

Moja to robila po týždni asi si uvedomila že to nieje doma a že tam sú pravidlá a režim neboj zvykne si len nesmieš povoliť 🙂