Maminky mam otázku aj ked neviem ci to sem patrí.skusim. Kolko ste nechali doma deti zo škôlky ked ste zistili ze maju vsi? V skolke sme nahlásili,po dvoch dňoch vsi zlikvidovali len sa bojim ju tam vrátiť aby to nedostala zase od niekoho iného.dakujem za rady.
@luciana157 jeden deň som našla a likvidovala, druhý deň nechala pre istotu doma a kontrolovala ešte asi 100x každý jeden vlas, ďalší deň šla do škôlky... samozrejme som informovala škôlku... no a potom do škôlky išla s "helmou" na hlave 😀 penové tužidlo aj lak na vlasy 😀 vraj s tým vši problém, nemajú ako prichytiť hnidu o vlas, neviem či to naozaj funguje, ale pre istotu som nešetrila 😅 našťastie sa to neopakovalo, ale dodnes z času na čas preventívne použije šampón proti všiam...
@seahorse27
@sissy27 dakujem za odpovede.ja som ju nechala uz popredu 3 dni doma takze zajtra este nejde.ale normalne som nevedela ako sa zachovať a kedy ju tam dat aby na nas nepozerali ze nesiem nákazu.a rovnako by ma nepotešilo keby to tam hned chytila naspäť.ale tak na ten 4 den ju uz dam do škôlky.dakujem
Asi po 2 dnoch som ju dala do skolky a preventivne sme kazde rano striekali vlasky sprejom Paranit. Tiez sme raz tyzdenne umyli vlasy takym bylinkovym samponom proti vsiam preventivne. Uz ich viac nedostala...