Dieťa, ktoré som nahlásila do škôlky nemôže do nej nastúpiť

7. feb 2021

Zienky, v skolke zistovali zaujem o nastup, tak som syna nahlasila, ze mame zaujem. Lenze dnes sme zistili, ze moja mamka (zijeme v spol. domacnosti) bola s pozitovnou osobou v kontakte, takze maly zostane doma.
A ja neviem, ci to teraz mam dat vediet skolke, ze zostava doma, kedze som ho nahlasila, ze pride alebo netreba. Mam cislo len na pevnu linka, cize volat mozem az zajtra, ale vediet mozem dat emailom. Dakujem za odpovede

hipuska
7. feb 2021

Nehnevaj sa, ale toto sa fakt pýtaš?

loginexistuje
7. feb 2021

samozrejme dat ihned vediet ... zatial mailom ... ved musia vediet ci varit alebo nie ... inak zaplatis za zajtra stravu atd...

evkamotka
7. feb 2021

Rano zavolaj, ze nenastupi. Ved netreba ho odhlasit aj zo stravy?
Urcite sa im bude lepsie pracovat, ked ho nebudu v skolke marne cakat

marcelatje
7. feb 2021

Nahlas ze nepride, ale ak syn nebol v priamom kontakte s nakazenou osobou, v karantene zostat nemusi.

autor
7. feb 2021

Samozrejme, ze zo stravy ho budem odhlasovat, ale to budem volat do jedalne nie do skolky. Ja som chcela vediet, ci to dat vediet ucitelke, ze nepride

janci05
7. feb 2021

Ja som teda učiteľke nikdy nevolala. Len ráno do jedálne a tam ho odhlásili zo stravy. Ak bol dlhšie ako týždeň doma, tak potvrdenie, že už nie je infekčný. To bolo, ale pred touto covid situáciou. Normálne napíš aspoň mail a ráno len odhlás stravu.

sasa1310
7. feb 2021

@hipuska tiež niekedy žasnem a zamýšľam sa, ako to deti vlastne vychovávajú, keď IQ nulové

autor
7. feb 2021

@sasa1310 hlavna vec, ze vy mate rozumu na rozdavanie 🙉 vam to vase "vysoke" IQ asi prerastlo cez hlavu

sasa1310
7. feb 2021

a nie? Takúto otázku sa opýta dospelá žena? Ako riešiš potom iné dôležitejšie veci predsa? Veď to je jedno či napíšeš email, alebo zavoláš alebo jednoducho nepríde. S banálnymi vecami (každodennou situáciou) si neviete poradiť, tak potom fakt asi máte IQ nulové. Ma tak napadlo, že ako by ste sa zariadili keby nebol MK

rachel36a
7. feb 2021

Ked odhlasis stravu, tak automaticky vedie ze nepride

janage
7. feb 2021

Odhliadnuc od iného, ak sa niekde nahlásim a z nejakého dôvodu nemôžem prísť, tak je proste slušné dať vedieť, že sa veci zmenili.

veronikaszabova
7. feb 2021

Slusnost kaze sa ozvat, ked dieta nepride

babydesire
7. feb 2021

Ja vzdy volam na pevnu linku do 8hodiny rano ak chcem uz dany den odhlasit,,kucharka to povie aj p.ucitelke..ale je fakt ze mam aj fb dvoch uciteliek , mob.cisla a tak ak by bolo zivotne nutne im nieco oznamit tak mam ako..nam skolku zajtra stale neotvoria ☹ som nahnevana