Dieťa bez dozoru v škôlke

8. okt 2024

Ahojte, dcéra nemá ani 3 roky, prvý krát bola aj na spanie v škôlke. Už keď som ju zanášala, mi jej triedna učiteľka hovorila, že nevie, s kým bude poobede a v akej triede, lebo že je veľa chorých učiteliek. Keď som išla po ňu o 15tej, bola dcéra sama v triede s chlapčekom, ktorý tiež mohol mať tak 3 roky a nebol tam pri nich žiadny dospelý. Bola som tam asi 8 minút, kým prišla nejaká zastupujúca učiteľka aj s ďalšími deťmi. Akože chápem, že asi majú naozaj malo personálu, ale nechať 2 ani nie 3 ročne deti takú dobu samé, mne to v poriadku nepríde, alebo som len ja taká citlivá ? 🙈 čo si o tom myslite ? Chcem to potom povedať triednej učitelke, že toto sa mi fakt nepáči, veď sa mohlo hocičo stať.

tamitamitami
8. okt 2024

Ani mne by sa to nepáčilo a určite by som to riešila.

bosorka5
8. okt 2024

S triednou učiteľkou? Toto by som hneď na mieste riešila s riaditeľkou škôlky...

nikaeli
8. okt 2024

A čo si urobila?
Čo ti povedala učiteľka?
Nebola s deťmi na wc?

rakywanda
8. okt 2024

Mala si to riešiť hneď.

autor
8. okt 2024

@bosorka5 ostala som taká zaskočená a isli sme domov …
@nikaeli nepovedala mi nič, ostatné deti zrejme isli neskôr z olovrantu a zrejme boli spojené triedy

tramtada31
8. okt 2024

Tak nevieš, či tie deti neodišli z olovrantu aj same. Aj ja som tieto veci zo začiatku precitlivelo brala, ale moze sa stat, že sa dieta pocika, pokaka, musí ho ist riesit a nebývajú v triede proste dve učiteľky, tak z casu na čas deti zrejme zostavaju same, ale to je podľa mna všade tak. A pýtam sa deti, že ucitelka určí dvoch straznikov medzi detmi a ti davaju pozor na ostatne deti, aby sedeli a boli ticho. Tak aj pani ucitelka si musí odbehnúť na zachod a pod. Jedno dieťa uz vychodilo skolku, vraj sa nikdy nič nestalo a poslúchali (že len jeden chlapec nebol ticho a to potom nahlasili pani učiteľke)

simona20201309
8. okt 2024

Učiteľka zrejme len odbehla pre deti do druhej triedy. Koľko to trvalo? 2 minútky, či 10minut?
Ty doma neodbehnes na WC od 3r dietata???
Keby nechala plnú triedu 3r deti, ale boli dvaja.... nepanikár

autor
9. okt 2024

@simona20201309 no bolo to takých 7-8 minút určite…

dory11
13. okt 2024

Určite by som to riešila kto by potom zodpovedal za dieťa keby sa mu dačo stane v neprítomnosti učiteľky predsa ráno dieťa učiteľka prebera a jej zaň zodpovedná a čakám že mi ho pri vyzdvihnúť zase predá kde si beriem zodpovednosť za dieťa ja