Detský idol

majkalaborcova
21. júl 2014

Moja Nelly máva detské idoly. Funguje to u nej asi tak že si lepí jej fotky do izby. Stále si pozerá jej fotky na internete. Je to v pohode?? Momentálne má za idol Ivy Basinger. Musím uznaať že to decko je fakt pekné ale ked mi o nej Nella furt "mele" tak mi to leze na nervy. čo si o tom dieťati myslíte. https://www.google.sk/search?hl=sk&site=imghp&t...

mawka
21. júl 2014

@majkalaborcova osobne neuznavam a nepestujem v detoch obdiv k umelinam. nedavno som pozerala na TLC detske missky, no otras. mala len pistala, ze chce byt tiez taka, ale dieta s make upom a falosnymi vysuvacimi zubami nie je nic pre mna. jedna porotkyna tam ocenila dievcatko, ktore nebolo vobec umele a pritom zvysni ludia prave na toto krasne dievcatko, prirodzene pozerali v style ze akoze to je co... malej som vysvetlila, ze sa moze hrat na missky, princezne, barbiny a neviem co, ale v skutocnosti nech je taka, aka je. vecne strapata, sama modrina, vecne flakate tricko a hlavne prirodzena. na stene ma jediny plagat a to mickey mousea. ved tych podnetov od svojich idolov ma vela v telke, reklamach, na trickach a v hrackach.
mne nasi nechali volnu ruku a jediny plagat, ktory mi visel bol Team s podpisom. Za par rokov malinke fotky take that. a potom nula nic. som si ako dospievajuca vesala obrazy. a o nic som nedosla. 😉a teda milujem kone, tych som mala strasne vela. ale ludi? nikdy ma to nejak netahalo a zatial to ani moje deti netaha.
take tie dokonale deti z ameriky a neviem skade vyvolavaju v detoch depky. a ja to nebudem urcite podporovat. a myslim si, ze nase slovenske deti su prekrasne prirodzene. to len US masineria musi deti malovat 😉 😀 tam, kde je slovensky gen, make up az tak netreba. a nie, nepride mi taky idol prirodzeny. mala chce byt lekarka. skor jej vylepim na stenu velku nalepku doktorky.

majkalaborcova
autor
21. júl 2014

naštastie to dievčatko čo má rada ked sa fotí nemá make up nie je umelá barbie

mawka
21. júl 2014

a este na margo toho vsetkeho, ako koncili tieto detske hviezdicky? britney, miley cyrus, aguilera a kopec dalsich? su z nich ciste fetacke devky. toto urcite neni vzor pre moje deti.

mawka
21. júl 2014

@majkalaborcova make up maju vsetky. skus si pozriet niekedy dokumenty. robia to tak, aby si to ani nepostrehla. a fotky? to je cisty photoshop aj s make upom. zuby? vysuvacie. nasuvacie, proste to vyzera ako proteza alebo chranic, aki nosia boxeri, len su na tom zuby. videla som, doslo mi na grc.

majkalaborcova
autor
21. júl 2014

šak ju hádam prejde

mawka
21. júl 2014

@majkalaborcova ak mas v programoch TLC, tam to chodi. kukni si to niekedy. alebo aj oslava pre deti. ze 30 tisic dolarov davaju za oslavy a su to bezni ludia, si beru na to pozicky a decka to kolkokrat nechcu a potom su take rozmaznane, ze chcu este viac. fakt to stoji za pozretie. si vzdy poviem, ze ake stastne detstvo maju moje deti. ze ich nemusim predvadzat ako cvicene opicky a buzerovat, ci spravne chodi mala na opatkoch.

majkalaborcova
autor
21. júl 2014

@mawka mám v programoch ked bude čas tak pozrem

bombonka
21. júl 2014

@majkalaborcova myslím,že si pedofil....a ani náhodou matka....stačí,že sem dávaš link dievčatka,link na drahé detské oblečenie....
evidentne potrebuješ odbornú pomoc...ak už nie náhodou rovno do kazajky !!!!! admin by to tu mal stopnúť

mamavera
21. júl 2014

@majkalaborcova čo tak začať riešiť jej voľný čas iným spôsobom? Športom, umením? Aby bol jej detským idolom niekto, kto prekonal sám seba, kto sa k niečomu dopracoval svojou usilovnosťou, aj keď v spojení s talentom? Dcéra ťa "donútila" to sem dať? Sorry, ty si nesvojprávna?

majkalaborcova
autor
22. júl 2014

@mamavera to bolo obrazné samozrejme že ma násilím nedonucovala. povedala mi že že veľmi chce aby som tam tú fotku dala povedala som že nie že to sa tam nehodí ale ona vravela že je to pre ňu dôležité tak som si povedala že keď jej to spraví takú veľkú radosť tak to tam dám. a že pedofil 😀 😀 to že sem dám fotku dievčatka ktoré má fankluby po celom internete 🙂 🙂 a to s tým oblečením.. dcérky majú za chvíľku narodeniny a ten kabát by bola ako jediný darček lebo tan kabát chcú a veľa mamičiek sem dáva fotky oblečenia

gubcikova
22. júl 2014

mna by zaujímala ako sa 6ročné dievčatko dostalo k tým fotkám?bežne v telke nie sú.

diapavuch
22. júl 2014

je to normálne keď bol náš Kubko malý tiež to robil

simca06022011
22. júl 2014

Jaj.. no fakt katastrofa, ved to patri k detstvu a mladosti... idoly. Vyrastie z toho, kazdeho taketo nieco dakedy zaujimalo, ked nie tak je asi divny... vyrastie z toho... Ak cely den presedi pred plagatmi a pod. tak je na mieste otazka, ci jej netreba urobit nejaky iny program, resp. najst kruzky. Ak ma zaujmy aj ine a toto nie je jedina vec co riesi, tak by som to neriesila... a ano aj mna by zaujimalo z kade 6 rocne divcatko berie plagaty, obrazky a informacie.. hadam nesedi cely den sama pri google 🙂 O umelosti idolov a podobnych blbostiach nejden diskutovat.. je to nieco ine a netreba hned robit dramu.

l3yla
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majkalaborcova
autor
24. júl 2014

nevedia čo je Burberry

zuzitko74
24. júl 2014

@majkalaborcova Neviem, čo ti na toto povedať, moja rodina žije zjavne inak, než tvoja. Idoly po stenách nemá ani náš najstarší, my máme po stenách výtvory našich detí, detskú mapu, reálnu mapu, tesco disney kartičky, zvieratká...takéto veci. Fakt si neviem predstaviť, že by moja päťročná dcéra mala takéto idoly, dokonca som sa s tým nestretla ani počas mojej učiteľskej praxe.

diapavuch
31. júl 2014

náš Kubo idol nemá, je iba zamilovaný do jednej modelky 😀 😀