Deň starých rodičov v škôlke

13. nov 2023

Nase dietatko bohuzial nema uz starych rodicov. A uz teraz sa obavam ako vysvetlim dietatku, ze den starych rodicov v skolke nie je pre nas. Tie deti, ktore nemaju starych rodicov idu prec vtedy zo skolky? A ten program ku vystupeniu pre starych rodicov ked nacvicuju, tak co vtedy davaju robit dietatku, ktore ich nema?

abbies
13. nov 2023

u nás si deti nacvičili program, všetky, boli tam aj rodičia, aj starí rodičia. Nikto neodstavil preč deti, čo nemajú starých rodičov.

alexka89
13. nov 2023

Mňa sa učiteľka pýtali či prídu som povedala že nie tak kázala skôr zobrať dieťa domov....program cvičila celá jeho trieda to bolo jedno komu prídu komu nie.

thoughtfulweirdo
13. nov 2023

Deň starých rodičov u nás nemávame, ale keď je program ku dňu matiek, tak kto nemá mamu alebo mama nemôže, príde otec, babička, teta, to je jedno. Dcéra má viacero spolužiakov, ktorým aj na program ku dňu otcov vždy chodili len mamy.

thereisabear
13. nov 2023

Závisí od dieťaťa a rodiny. Podľa mňa nacvičovať bude. Vystupovať môže aj pre vás alebo starým rodičom "do nebíčka". Neviem, či a ako sa o nich doma rozprávate. Môžeš sa spýtať dieťaťa, či chce vystupovať a vysvetliť mu situáciu. Možno odspieva a odtancuje a vôbec nebude riešiť chýbajúcich starých rodičov.

januska12323
13. nov 2023

Prečo by nemal vystupovať? Myslíš, že pani učiteľka vypočúva deti a to ktoré povie, že nemá starých rodičov ide sedieť na lavičku? Nacvičovať budú všetci a ty potom prídeš, potešíš sa aké je tvoje dietko šikovné a pôjdete domov.
Doma sa o starých rodičoch nerozprávate? On starých rodičov tiež mal ale už sú v nebíčku tak nemôžu prísť na vystúpenie, ale mali ho radi/mali by ho radi.

miggy
13. nov 2023

U nás sú tiež deti, ktoré starkých nemajú, prip.maju ďaleko alebo už nevládzu prísť a boli tam rodičia, krstni...proste hocikto...

saxana000
13. nov 2023

ano ucia sa to vsetky deti.co by akoze.ine robili?vystupenie na den matiek odrecitovali tiez vsetci hoci niektore deti vyrastaju iba s otcom..
Ved normalne vysvetlis dietatu ze niektore babicky a dedkovia uz su v nebi ze odisli skor a niektori su este tu na zemi.babka s dedkom sa urcite z neba pozeraju a.maju radost ako.lrasne to zarecitoval.

slavomira236
13. nov 2023

Moje maju len jednu babku a ta na vystupenia nechodila. Normalne nacvicovala prisla som ja.

slavomira236
13. nov 2023

U nas sa deti tesili vzdy ma koniec . Po vystupeni mali vzdy pohostenie co rodicia manosili to mali najradsej sa hostit