Deň pred škôlkou sa pocikáva

1. sep 2024

Zajtra ideme prvý krát do škôlky, mala sa začala pocikávať už od včera. Je plne odplienkovana už od februára. A teraz sa začala pocikávať. Už fakt neviem čo to môže byť, že či niečo cíti, že bude to pre ňu zmena. Na škôlku sa veľmi teší 🙄 tak neviem čo to má znamenať.. skúšam jej to vysvetľovať, samozrejme bez kriku,a nič. Posadim ju na wc, netreba jej a za také 10minut je pocikana. Na kakanie sa krásne pýta 🥹 tak netuším fakt čo to je

autor
1. sep 2024

A do škôlky ide prvý krát

januska12323
1. sep 2024

Stres z nového alebo prechladla.

zuzinka888
1. sep 2024

Tak je to pre nu tiez stres. Mozno z tej skolky mate " velke" ocakavania. Vela ste jej o nej rozpravali- ako uz bude velka, ako to zvladne, ako tam bude mat kamosky.......a v nej to vyvolali uzkost, a stres. Myslim ze to prejde.

hipuska
1. sep 2024

Mne sa osvedčilo veľmi o nástupe do MS nerozprávat. Porozprávali sme sa raz, dva krát a dovidenia. Viem si predstaviť, že sa jej každý pýta babka/dedko...ty ideš do škôlky však? Furt sa to omiela dookola...a dnes tiež, nie pred spaním, ale dakedy na obed nachystat veci do MS, povedať, zajtra ideme....a neriešila by som to pocikavanie. Dala akurát aspoň 3komplety na prezlečenie.

sims122
1. sep 2024

Dcérka mala ten istý problém. Pocikavala sa keď manžel bol dlhšie na sluzobke a potom par dni pred školkou. Ale akonáhle prišla do škôlky už to bolo okej.