Dávate učiteľkám predškolákov darček na rozlúčku?

mummy01
21. jún 2013

Mam dilemu,buduci tyzden ma dcera rozlucku v skolke-nic extra to nebude,maju len asi 12 predskolakov a zatial nemam ziadne info ze by sme sa ako rodicia skladali na nejake obcerstvenie ci darceky pre ucitelky.Poradte,co kupit? Zrejme sa nic hromadne kupovat nebude takze asi kupim len sama za dcerku.Je to mala skolka,4 ucitelky,1 kucharka a 1 upratovacka.Kupovali by ste aj kucharke a upratovacke? A co kupit?Poradte... 😵

klincek
21. jún 2013

@mummy01 darcek by som nekupovala, kvietok by mal stacit. a ked uz, tak vsetkym🙂

katieg85
21. jún 2013

@mummy01 mi sme sa skladali na rozlucku na kvety ,ze aj torta bude a kava,a este doniest dajaky kolacik kedze budeme posedenie z detmi.tak urcite by som len kvietok kupila vsetkym,kedze mate len tak malo abo dezert 🙂

geegee
25. jún 2013

@mummy01 ked koncim skolku starsi syn, aktualnym ucitelkam sme dali vonave sviecky a prvej ucitelke, ktora ho mala a ktora bola uplne najuzasnejsia aku mohol mat, sme vyrobili tricko ozdobili sme ho farbami na textil a peciatkami s motivom kvietkov a este sme pridali aj meno dotycnej ucitelky. Urobili sme to tak, lebo ja som to tak citila, ze si to zasluzia. Ked pre nic ine, tak len pre to, ze to moje dieta prezilo v zdravi pri tom pocte deti v triedach 😀

titkovamiriam
25. jún 2013

U nas sa toho chytila jedna maminka a po dohode sme dali vyrobit 2 pekne velke salky so spolocnou fotkou, 2 ozdobne darcekove sviecky, 2 darcekove tasky a 2 karty do ktorych by sa vsetky nase deti v priebehu tyzdna podpisali,odovzdame to na rozlucke vo stvrtok 🙂

zuzka1.
25. jún 2013

my sme mali lucenie v piatok, je to kazdorocne predstavenie program deti pre rodicov, potom pasovanie predskolakov za skolakov, krajanie torty s ich menami, odvozdanie darov ucitelkam, vysvedcenie ostatnym detickam-sme malotriedka-mix 3-6rocnych je ich 24deti, dve ucitelky a skolnicka-upratovacka, dary sa davaju aj jej, vsetky 3 dostanu vzdy to iste, po programe je grilovacka, opekacka. rodicia predskolakov sa skladaju na dary, obcerstvenie pre ostatnych - pecene stehna, chlieb, pivo, mineralka, vino dava ucitelka -maju vonohrad -v zahrade skolky s ovocnymi sadmi su rodicia predskolakov prezleceni v maskach, maju spravene stanovistia kde deti mau sutaze, po nazbierani bodov a prejdeni vsetkych stanovist deti odovzdaju karticku vzdy s inym motivom ucitelke, ze absolvovali vsetky stanovistia , dostanu odmenu vzdy nejaku hracku a pokracuje sa v zabave, debate a posedeni. torta, kava, nealko, pripadne deci vinka, opekance a stehna, torta, veeeeelmi pekny den, moja mamina vzdy chvali ze sme jak rodina vsetci 😉

kristina14
25. jún 2013

aj nás to čaká tento piatok. Skladali sme sa po 10e na občerstvenie a ešte musím kúpiť kvety ale tiež mám dilemu či aj kuchárke a upratovačke kúpiť! a pravdaže dám niečo mojej starkej upiecť lebo ja momentálne nestíham........🙂 a by ma zujímalo či aj nejak špeciálne ich obliekať budete?

mummy01
autor
26. jún 2013

Vdaka baby za nazory...mi mame rozlucku v piatok a uz sme kupili ucitelkam aj kucharke a upratovacke vonave sviecky kedze kvetinky sa moc dopredu kupit nedaju a kvetinarstvo mam daleko.A kedze je ta rozlucka cela nedomyslena peciem detickam velku tortu-skolsku tasku lebo nik na detaily nemyslel a rozlucka isto nieje o tom ze sa zarecituju dve basnicky.Tak dufam ze sa deticky potesia.
@zuzka1.
@titkovamiriam
@geegee
@klincek
@katieg85 ja dcere obliekam pekne saty-chce byt za damu ten posledny den kedze celu dobu bola v skolke ako teplakova kralovna 😀
@kristina14

barcelona94901
26. jún 2013

u nás sme sa všetci poskladali už mesiac pred po 20eur ,
všetci dostali kvety od pani upratovačky až po riaditeľku ,naše učiteľky darčeky a bola veľká torta,občerstvenie ,nealko pre deti,pekný program ,trvalo to asi dve hodinky 🙂

elisadavinci
26. jún 2013

@mummy01 ja som oslovila rodičov, dali sme si 2x stretko, kde sme sa dohodli, čo kupime, za kolko kupime a ako vyzdobime školku. rozlučku sme mali min.t., lebo jedna učitelka odchadza ua dcerou do Kanady. kupili sme kyticu, šalku, do šalky čaj a 3v1. deťom sme objednali tortu v tvare slniečka. kruh si rozdelili kucharky a deti, ktore ostavaju a luče - každe dieťa a učitelky mali svoj vlastný lúč.

klincek
26. jún 2013

fuha, kocky, to sa okolo toho robia az take ceremonie? 😕 fakt som si myslela, ze sa staci len normalne rozlucit a dat nejaku drobnost. ..ale ja som este neskusena, baby su malicke.. ved casom uvidim, ako to bude u nas.

emily81
25. jún 2014

Super vsetko pekne co tu pisete to len u nas maju zakaz rodicia ze nesmu prist na rozlucku ake blbe 😠 my ako rodicia tiez sme sa poskladali a nakoniec nam pani riaditelka zakaze prist tak co na to poviete?Je to podla vas spravne?Mne sa to vobec nepaci lebo peciem aj tortu pre deti a vsetko okolo uz je nachystane len vsetko odovzdat tak to bude v piatok no uvidime ako sa pani riaditelka zatvari ked nas tam uvidi. 🙂

babulina
26. jún 2014

no tak to je zvlastne ze vas ako rodicov vylucili, u nas je rozlucka s predskolakmi velkou paradou, kedze zvacsa odchadzaju dve triedy tak pozbieraju program aspon na hodinku, hodinku a pol, potom slavnostne odovzdali osvedcenia a za rodicov prihovor a dary sme odovzdali - malovany sal, kytica, vonna sviecka pre kazdu ucitelku, kucharky a upratovacky dostali bonbonierky a po jednom kvietku
tortu zabezpecila pani riaditelka, krasne vyzdobili celu skolku, urcite je to nieco na co sa bude dobre spominat, plus aj zabezpecili natacanie programu (tocila nam to jedna pani ucitelka) takze mame aj takuto pamiatku

ved je to nielen sviatok pre deti ale aj pre rodicov, ze jedna kapitola sa uzatvara a druha otvara

katushka16
26. jún 2014

@mummy01 my sme mali akurát včera rozlúčku🙂 skladali sme sa po 10eur.kupovali sa orchidee-aj p.upratovačkám a dezerty p.kuchárkam,ostatné peniaze išli pre p.uč.-dary a občerstvenie.kedže vy sa asi skladať nebudete,kúpila by som p.uč.nejakú väčšiu kytičku a ostatným tiež po kvietku...🙂

25daniela
26. jún 2014

@katushka16 nasi mali rozlucku minuly tyzden.
Bolo pripravene predstavenie pre rodicov, skladali sme sa po 10e, kto chcel, mohol dat viac...
Darceky boli pre pani ucitelky, kvietky tiez a aj pre pani riaditelku. Obcerstvenie, nieco sa kupilo za nazbierane peniazky, nieco doniesli rodicia mimo. Torta, kava a slane nieco, hostina to bola poriadna... A trieda vyzdobena ako na poriadnu oslavu...
Tiez som z toho bola prekvapena, lebo pri starsej v inej skolke sa okolo toho nerobili take ceremonie...

zdenuska1
26. jún 2014

U nás sa nerobí nič,neskladajú sa .. Deti s pani učiteľkami sa rozlúčia sami.. Akurát donesie čipsy pre deti a triednej kvety..

mummy01
autor
26. jún 2014

@katushka16 ta diskusia ma rok 😀, dcera uz skoncila prvy rocnik 😉

otta
8. júl 2014

ano, podla mna sa to patri, ked len kvetinku, nejake podakovanie ich urcite potesi, ved sa starali o nase dieta.....