Maminky dávate deťom ešte pančuchy alebo už len tepláky/nohavice?
"len teplaky" nestacia... rano je strasna zima...bud das len tie teplaky + cez to rano softshellove nohavice alebo das teplaky a pancusky...
Ono zalezi,kto byva v akej oblasti.mamina s dietatom pod Tatrami da urcite este aj oteplovacky,v BA uz stacia len pancuchy.rano je este kosa,ja davam leginky a na to zimne softshellky.v leginach sa v skolke hra,ked idu von tak si natiahne softshellky.na holo je este priskoro
V BA je rano minus. Moje deti nosia termopadlo a podla pocasia este asi budu.
U nás minuly týždeň na východe tak fúkalo že mala pančuchy na to oteplovacky teraz už tak nefuci svieti slniečko tak ma pančuchy a oteplenie legíny lebo ráno je -5 a o 10 tej keď idú von nieje ešte moc teplo deti sadajú na preliezky aj na zem dajú nohy keď maľujú po zemi kriedami po tráve sa v parku valaju
Nasi negozia pancusky ani pri minus 20. Hrubsie leginy alebo podsite gate. Ale teraz uz ani to nie. Minuly tyzden bolo rano este minus. Ked idu von, tak a tak si obliekaju bud softshell alebo ine gate. Dnes bolo rano o 8sme plus 9. Teraz je uz 14 stupnev. Mne tu decka behaju po zabrane v tielku a bose.
Aj ja som dnes dala, rano bolo dost zima na moj vkus a isli sme 30minut pesi, teda mala na kolobezke. Dokonca aj rukavice som jej dala a teda dobre som spravila 😄 lebo mne skoro omrzli prsty. Sme v BA.
Moja odkedy je zima nosí len zateplené tepláky bez pančuch...keď je sneh alebo prší tak si sa nepremokavé ale inak keď je sucho nič iné a imunita sto bodov 🙂
Dnes je vonku v krátkom rukáve odobeda a zima jej nie je 🙂 ja by som ju priobliekla ale odmieta alebo všetko vonku vyzlečie 😀
Do škôlky som mu dávala len vtedy, keď mali cely čas otvorené okno (kvôli covidu). Ináč mu nedáva, lebo tam prejde aj bez nich, v škôlke by sa mu potom paril zadok. Dávam len keď sa ideme sánkovať, alebo na celodenný výlet ak má byť zima.
Nie, moj ich nema rad, takze ked uz nie su mrazy tak od min.tyzdna uz nema...ja to v prechodnom obdobi riesim hrubymi teplakmi. Hovori ze zima mu nie je, tak my takto.
Synovi davam teplaky a rano do skrinky softshellove nohavice, to si dava ked idu von, v zime som mu nechavala v skrinke tiez softshelky, ale zateplene barancekom.
My sme rano mali -5 takze ano, dala som aj pancuchy
ja som dnes ešte dala, ráno bola zima poriadna no teraz.... 😒