Ahojte,
milí rodičia a pani učiteľky/ vychovávateľky, prosím vás o inšpirácie na Vianočné darčeky. Pracu učiteliek v škôlke si vážim a rada by som im aj formou vianočného darčeka poďakovala. Poradili by ste mi prosim niečo milé? Veľmi sa poteším aj príspevkom od pani učiteliek, čo je pre ne fajn darček. Ďakujem vám všetkým pekne a prajem pekný večer či deň 🙂.
Minulý rok som dávala balíček zimnej kozmetiky z DM
Tento rok som objednala ručne robené vianočné tanieriky pod mydlo a vianočné škoricové mydlo z farmy.
ako mama davam knihy + syn vyraba pohladnice (sam chce)
ako byvala ucitelka by som privitala kavu/caj/cokoladu - nieco, co sa vyuzije. osobne nemam rada lapace prachu (drobnosti typu svietnik a pod.) ani kozmetiku (pouzivam svoju, ktora mi vyhovuje).
Mne sa uz zda byt vianocny darcek cez... na zaciatku sk.roka kvety a darcek, na konci sk. Roka darcek, den ucitelov darcek... a ak ma ucitelka v triede 20 deti, no s panom bohom
@zorkahorka Ja o darčekoch na Vianoce pre pani učiteľky v škôlke počujem prvý krát 😳
@zorkahorka
ahoj, nezijeme na SK. Koniec roku dotahoval mm, bola som v pôrodnici = ziadny darček, zaciatok roka tiez nic a ci tu je deň učiteľov riešený neviem.
Tie naše su ozaj zlaté a este naviac ma naš maly jednu velmi obľúbenú 🙂
@svetlonos nech jej maly nieco nakresli, to bude najmilsie
Aj my mame uzasne pani učiteľky, ktoré toho veľa robia nad rámec. Ja mám pre ne kúpené takéto telové masielka. Sú prirodne, voňavé a aj pekne vyzerajú https://pimp.sk/kategoria-produktu/slahane-masla/
Voňavé vianočné sviečky 🥰
aj minuly aj tento rok beletriu 1-2 knizky lebo pani ucitelka je skvela, dcera ju ma velmi rada a citime to tak, darceky jej dava len par deti z triedy, nie ze kazdy takze toho nema odrazu doma vela
Skus pozriet na fb stranku Dejwis Dekor alebo na insta 🙂 mnozstvk darcekov podla priania- zapisniky/ pera/ ceruzky/ magentky/ klucenky/ hrnceky tabulky 🙂 da sa vybrat a dohodnut za super ceny 🙂
@zorkahorka sa mi rozum zastavuje už... 🙊🙊🙊🙊
medovnicky som davala v darcekovej krabicke, alebo set vyrobky z medu a vcelieho vosku tiez v darcekovej krabicke