Ahojte. Dávate darček iba učiteľkam, či aj pre riaditelku, zástupkyňu, kucharkam atď? Nepríde vam to moc?
Ak má syn obľúbenú tetu kuchárku tak kľudne jej kúpte kvietok. To je take že poteší a neskrachujes
@pribinak o to ide ze riaditelku ani nepozname a kucharky uz vobec nie 😅 len sa tak o tom medzi rodicmi na porade hovorilo, no mne to prišlo moc cez
Možno ty kuchárky nepoznáš ale tvoje dieťa určite áno ...
@anjelicek26 toto je velmi pekne... a uzitocnejsie ako lapace prachu co ucitelky aj tak povyhadzuju
Ja by som sa asi opýtala syna, či a komu chce niečo odniesť. My dávame na konci roka drobnosť (zvyčajne čajík) pani učiteľkám aj pani upratovačke a pani kuchárke- sú malá škôlka, syn ich má rád, stretávame sa tam denno-denne a sú to ženy, ktoré sú veľmi zlaté a ja som rada, že sa moje dieťa pri nich dobre cíti. Neberiem to však ako povinnosť…
Kucharky urcite nepozná, lebo im do škôlky obedy nesu a rozlievaju im to ucitelky 🙂
Ale dakujem za nazor
My davame do kuchyne na rozlucku jeden kos a tam nejaka kava dezert atd pre kucharky veducu upratovacky do kopy
My sa skladáme v triede po 9 eur pol rok a dávame učiteľkám našim kvet a poukaz do divadla a pani upratovačkám a v jedálni dezert prípadne víno. Sú to ľudia, ktorí trávia s mojim dieťaťom každý deň, má ich rado príde mi to úplne normálne poďakovať sa im, také ľudské. Mna 9 eur 2krat za rok nezabije. Ale áno nie je to povinnosť,
Fúha mi teda ani ,,porady" ako rodičia nemavame,ale teda už som jedného predškolská mala,teraz mám druhu akurát ale u nás kyticka, čoko a vybavené. A teda aj keď poznáme kuchárky,atď. nikdy sa im nič u nás nedáva😉
Tie, čo sa skladáte na spoločný dar, dávate aj individuálne niečo, či to deti vyšlete potom s prázdnymi rukami?
Žiadne darčeky nikomu dávať nemusíš. Ony majú plat,je to ich zamestnanie. Na rozlúčku logicky ma zmysel darček ako poďakovanie - poskladať sa celá trieda a dat darček SKOLKE a nie ucitelke. U nás v skolke to boli - nové lavičky, vodná pumpa, obrovský domček pre vtáčiky, nová hojdačka, renovácia pieskovisko, vymaľovanie triedy, veľký drevený hraci domček do areálu.. poskladali sa všetci predskolaci, co je u nás v skolke 60 deti ročne...dali dar ďalšej generacii skolkarov v tejto skolke..