Darček pre netypické 5-ročné dievča

23. nov 2022

Ahojte musím sa opýtať, čo pre takéto dievčatko v rodine. Ak poznáte z Adamasovcoch dievča Wednesday tak ma určite pochopíte. Nemá rada bábiky. Hlavne bábätká, žiadne Barbie, jednorožce, Minnie, a vlastne všetko čo je úplne dievčenské aj keď sa rada oblieka parádi. Nechty, detský makeup, vlasy. Rada si kreslí a pozerá strašidelné veci. Len ona má všetko čo sa týka detského make-upu aj nechtov tak netuším čo jej podarovať. Je v tomto netypicka a všade iba rady na rôzne dievčenské darčeky.

jesenzima
23. nov 2022

RC pavúk, farby na tvár, nejaký "strašidelný"kostým ...

jasminet
23. nov 2022

nieco kreativne - keramicky tanier/miska/pohar co si sama nadekoruje a poslu na vypal, pupa ma krasne sady malovatok - napr. v tvare vevericky - lepsie ako tie detske make upy z ciny, saty sukne celenky - to sa babe vzdy zide.
celkom by ma zaujimalo co su to tie strasidelne veci co pozera 😀

prdolatanacestach
23. nov 2022

Výroba mydiel, výroba sviečok, kreatívne sady. Spoločná hra bomba napr., Labyrint

jasminet
23. nov 2022

ale spol, hra - Duch alebo Duchova v kupelni, pripadne postelne obliecky s nejakou oblubenou postavou z rozpravky.

dusankomoj
23. nov 2022

A čo takto stavebnicu,alebo modelínu,zvieraciu farmu,spoločenskú hru,detský fotoaparát. Veď je toho na výber dosť a niesú to veci posypané ligôtkami😉

micusa2222
23. nov 2022

a čo tak peknú knižku,,o rok pôjde do školy...

ada309
23. nov 2022

Mozno kabelku nejaku ,alebo zvieratko - bud interaktivne/zive 🤭

bronik89
23. nov 2022

@jesenzima mozno blba otazka, ale co je to prosim ta "RC pavuk"? :D este som sa s tym teda nestretla a neviem, co si mam pod tym predstavit :D

kluska
23. nov 2022

az som sa zamyslela :D a co vlastne rada pozera z tych strasidelnych veci? ked vies, tak vybavene, kupila by som nieco s tym motivom, ci uz oblecenie alebo hracky, malovanky a podobne

veronicka88
23. nov 2022

Tetovacie perá z Dracika alebo iného hrwckarsrva.mala som u neterky veľký uspech

jesenzima
23. nov 2022

@bronik89 pavúk na diaľkové ovládanie 🙂