Ahojte poradte prosim dcerka bude mat 3 roky a chcem aby zobrala detickam do skolky daku drobnost 🙂 poradte 🙏dakujeeem
Súhlasím s @ukulela. Vybrala by som presne to isté.
Tak nasa podostavala toho uz tolko. Klasicky bublifuk, potom taky podlhovasty co rukou robis bubliny, detsky vak s voskovkami na vyfarbenie, rozne ceruzky, vianocnu ozdobu s menom, plastelinu, srandovne pera, peciatky, omalovanky, nalepky..uz si ani nespominam co vsetko..ja som urobila vianocne ponozky s menom kazdeho dietata a dnu malicke balenie gumovych cukrikov (narodena v decembri)
Ja som zvykla vytlačiť omalovanku.
čokolvek od bublifuku, lentiliek, lízatiek, miničokoládok až po napečený koláčik alebo niečo vyrobené....záleží koľko času a peňazí do toho darčeka chceš investovať....
Ja som urobila balicek v celofane z auticka za euro z dracika+ bochanek opavia (skoro samy chlapec v kolektive a ani dievcatko nepohrdne autom) a vraj to malo uspech...ini rodicia davaju skor nieco na styl kinder cokoladka, sunar kapsicka...
A ucitelkam a riaditelke som rovnako zabalila po male rafaello, lebo leto, inak by som poslala nejaku cokoladu, milka ma pekne male balenia napr
u nás sa nosí len a iba nič iné malá sladkost , doslova drobnost , do 30centov, čo kto vyberie nič viac žiadne bublifuky nič
proste maličká sladkost, niekedy má ten maličky baliček kde je 10 gumovych medvedikov, niekedy malé mozart srdiečko a niekedy len hroznovy cukor čo je lizatko dm , alebo kinder čokolada mala čo je tam po 8 balená
@ukulela pozri dieta si to dá do skrinky a rodič rozhodne, ale väčšinou sa to už rozbaluje v šatni, no u nás je to asi vynimočná exotická trieda bez alergii, intolerancii a cukrovky čo už skoro prirodny ukaz
a niekedy sa nazbiera aj dva tri , nosia meniny aj narodeniny
ked sa začnu nosti darčeky zase začnu rodičia predhanat 🙄
Koláčik? Napečieš jeden a das každému alebo sladkú drobnosť. To vždy poteší
Pekne je napríklad banán a na každý nakreslené fixkou oči a úsmev. Alebo nálepka každému. Alebo aj po jabĺčku. Alebo doma vyrobené gumené zdravšie cukríky zabalené v celofane. A všetko čo tu bolo spomenuté.
@mayagaya praveze ste uplne mimo. Nepracujem v skolstve. Nasa skolka sa ale vola u sovicky, tak casto deti aj v takychto darcekoch dostanu napr nalepku sovicky. Ale ciste ponozky bez nejakeho obrazku deti neocenia. Pokial to nie su dedolesy s obrazkami.... moje deti sa ocaj viac potesia balonu za 0.05€. Ale vsak je to vase rozhodnutie. Ponozky potesia mamku. Deti sa dostatocne vytesia z cokoladky. Mozno to az prilis riesite...
Bublifuk maly, nalepky, alebo ceruzku, alebo balonik .... ked nechces sladkost, zbehni do Tedy a nieco najdes.