Ahojte baby, malý bude mat 5 rokov a ja neviem vôbec co mu mam kúpiť ako darček. Keď som sa ho pýtala on skromne chlapča ze novu plastelínu,lebo tu co ma si polepil a nejde mu už farebne oddeliť, ale samozrejme by som mu chcela kúpiť aj niečo drahšie. S čím sa radi hrajú vaši 5r chlapci ? Co ich tak baví, že sa s tým aj zahrajú? Ďakujem za skúsenosti a odpovede
prečo mu vnucovať? Ak chce plastelínu, tak tá mu urobí asi aj najväčšiu radosť. Ale inak deti v jeho veku majú radi lego
U nás fičia malé autá z rozprávky Mc Queen, lego a Playmobil
Kúp mu plastelinu,keď po nej túži. Je to super senzoricka pomôcka. Okrem toho možno lego, bicykel,.. môj syn fical na hmyze, tak som mu kúpila pavúka na diaľkové ovládanie. Neskôr si želal robota.
Nekupuj. Usetri. On si raz povie po com tuzi a vtedy vytiahnes tie usetrene. Alebo ho zober na kolotoce, do ZOO alebo niekam kam bezne nechodievate.
@tehotna40 výlet, zážitok, spravte si s ním pekný den. Ja mojim deťom nič nekupujem na sviatky. Mne to príde zbytočne, my sme tak nežili a teraz tie deti majú všetko a rodičia riešia co im kupit na narodky, meniny, den deti, prázdniny, Mikuláš Vianoce…. Bud kúpim co ozaj potrebuje, alebo tortu, aj to je dar, alebo ozaj maličkosť. Dostane aj tak od celej rodiny, ale ak by vyslovene niekedy po niečom túžil taknby som kúpila. Ale silou mocou nie.
Ak chce plastelínu, tak tu mu kúp a môj sa zahral aj so stavebnicu Seva, ešte po mne ju zdedil. Chvíľu aj Puzzle mal rád. Autíčko na ovládanie prípadne tie menšie asi chlapcov neomrzia.
Chcem obnovit tuto temu, prosim napiste dalsie tipy. Zvazujem magneticku stavebnicu ale neviem sa rozhodnut aku znacku, pomozu konkretne skusenosti dakujem
@vikterinka náš štvorročný si želá Marvel figúrky na narodeniny, 5 bude mať v marci. Magnetickú stavebnicu má, nehrá sa s ňou vôbec lebo mu nedrží pekne po kope , radšej má lego a sevu. Sevu plánujeme ešte dokúpiť,tej mu nie je dosť. Rád sa hrá aj s rôznymi dráhami a garážami, baví ho aj "domček pre fazuľky" to je taká vystrelovacia mini drahá pre také figúrky, a dinosauri sú v kurze už druhý rok s tými sa hrá asi najviac.
@liloastitch aku mate znacku tej magnetickej stavebnice? Dakujem za odpoved
@vikterinka tieto dve má
Ked si zela plastelinu, kup mu ju 🙂 je to win win situacia kedy ty usetris a on bude spokojny .. este pride obdobie ked bude pistat za drahsimi vecami, a co by si potom dala za plastelinu .. tiez mame 5 rocaka a tiez absolutne pri nicom nevydrzi, nova hracka ho bavi max hodinu, a potom ani nevie ze ju ma