Ahojte mamulky, čo kupujete svojim 5 ročným láskam na Vianoce?
Moja nie je veľmi na bábiky...len plyšáci ( tých máme plno 🤷🏼♀️🤦🏼♀️) a omalovanky...inak nič...
poraďte niečo ❤️😘
Ďakujem
@moncek88 našu takmer 5r baví Albi kúzelné čítanie, Play Doh plastelína, ale najviac pracovné zošity pre škôlkarov, maľuje podľa čísel, navliekanie korálok, výroba šperkov, fúkacie fixky (dajú sa kúpiť sady so šablónami konkrétnych rozprávkových postáv ktoré má dieťa rado - patrola, peppa atď)
Nebaví ju niečo vyrábať napr. výroba detských mydiel alebo výrábať náramky alebo 3D pero ale s ním narábať opatrne a hlavne pod dozorom dospelej či staršej osoby ale 3D pero je ináč pre deti super že robia niečo kreatívne 🙂
@moncek88 nasa patrocna dostane elzovsku kabelku (tu si vysnivala), usijem jej saty a spolu so sestrou dostanu monopoly junior, albi knizky - spievankovo a vianocne koledy a velku magneticku stavebnicu.
@moncek88 tiež neviem či mojej 5 ročnej minulý rok dostala bábiky sedí tam doteraz na poličke..baví ju mala vanie v farbičky výkresy to dostane hocikedy Albi má pár kníh no to vezme do ruky tak 4jrat do roka na 10 minut...knihy sa neoplatí lebo jej prečítam raz a druhýkrát už to čítať nechce takže chodíme do knižnice olysakov má rada no tých má teda hodne a so všetkými spí takže to nie lego máme iba skôr to klasik skladá čo chce..vôbec neviem Ježiškovi už písala jasné že tablet a telefón ako má starší brat takže to nie
Moja bude mat 4,5r a tiež je zaťažená na plysakov tak dostane niečo interaktívne len ešte neviem čo, celkom sa mi pozdáva aj ta klokanica no uvidíme…
Ešte premýšľam aj nad domčekom pre bábiky 🤷🏼♀️
@slavomira236 Ved to ze omalovanky dostane hocikedy 🙏 ona ani tablet ani mobil nechce...toto bude hrozne 🙏🙏
@sasitimi17 aká klokanica?
A take tie interaktivne zvieratka od Furreal friends? Akoze cenovo ina kategoria ale nasa je z nich nadsena..reaguju na dotyky na povely..
Nasa 5 rocna si vypytala hodinky. K tomu dostane este Barbinu, veci na tvorenie (hama midi) a spolocensku hru. Este tuzi po kostyme snehulienky tak to asi kupi babka 🤷🏼♀️
@moncek88 klokanica Jozefína kukni na Google 😀 vyzerá to zaujímavo sú k tomu aj malé klokaničatá , vydáva zvuky a tuším aj nejaké pohyby
My sme s manželom objednávali nášmu malému z jedného eshopu https://www.kidmania.sk/ 🙂 Kúpili sme mu puzzle a veľmi sa potešil, keďže ho to naozaj baví stavať. Skús pozrieť aj tu, majú skvelý výber aj pre dievčatká.
@moncek88 lego ju nebavi? Alebo nejaká výroba detských mydiel? Knižky s hovoriacim perom?