Darček pre 2 pani učiteľky na konci roka

9. jún 2023

Dobry vecer dava sa na konci roka nieco pani ucitelkam? Mala je skolkarka.. a chosi druhy rok.. minuly rok nebola koli chorobe a tento rok asi pojde.. tak neviem ci sa nieco dava alebo nie 🤷‍♀️ ak ano poradte drobnost dakujem 😊

majkabambulik
9. jún 2023

no to zalezi individualne, u nas v skolke pro-aktivne mamicky dali ciel vycucat od rodicov 600 eur na darceky a kvety to je brutalna cena ked je viac deti doma Dobry clanok o tom je tu -https://www.postoj.sk/131449/kedy-sa-zo-symboli...

zuzanaokasova
10. jún 2023

Káva, bomboniéra, Ďakujem... v dobe, keď počítača človek každé €... Nechápem premotivované mamičky, ktoré nosia a vymýšľajú darčeky. Aj tak to ta učiteľka od toľkých detí nemá kde dať... určite poteší aj kvet ..

mirkava
10. jún 2023

My dávame skoro vždy kávu a čokoládku do malej darčekovej tašky

blondiee83
10. jún 2023

Za mna kvetinka, kvalitna cokolada, caj, domaci med...Uz aj tu kavu by som poriadne zvazila - velmi vela ludi ma uz doma kavovar a mozno ich desiata neska v poradi vobec nenadchne
ja davam snad uz siedmy rok (dve deticky) pani ucitelkam cokoladu/bonbonieru Lindt a vzdy sa tesia

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
lienka9
10. jún 2023

Ja som dala spravit take varesky s napisom Dakujeme za starostlivost a meno dietata.tento rok take ponozky s peknym venovanim.davam v posledny den ked syn ide do skolky..za mna je to mile podakovanie a patri sa to dat..neskladam sa s nikym.mozno sa budeme skladat buduci rok ako predskolaci,ale to neviem este ake su zvyky..okrem ineho medik,bonboniera,kvety podla mna potesia vzdy..

majkabambulik
10. jún 2023

@elizabet173 ano, jednoducho tieto mamicky rozpocitali na kazdeho skolkara ich ciel vydostat 600 euro na nakupy, lebo rozumej, ze kvety zo supermarketu nie su hodne skolkarskej pani ucitelky! No a ako to pisu v tom clanku bud budete za tych co nedopraju vyskerenym pani ucitelkiam, alebo setria na chudatku vlastnom skolkarovi!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
majkabambulik
10. jún 2023

@elizabet173 podla diskusii, ktore vedu tieto premotivovane mamicky tak 600 euro nebude stacit, lebo mamicky navyse vymysleli, ze je potrebne kupovat kytice a darceky aj praktikantkam studentkam co sa niekedy mihli v skolke, taktiez pani upratovackam, pani kucharkam aj pomocnym nepedagogickym silam, jednoducho kazdemu co niekedy o skolku zakopol. No ako sa hovori- na slak trafenie! z TYCH 3 EUR BY SA VYSMIALI! cenovka ide od 25 -50 euro na skolkara a vyssie za spolocne kvety, ktore nebudu z uboheho superkarketu typu odpadkovy kos pre spodinu slovenska, ale kvalitne kvety, ktore vraj zvadnu az o par dni neskor! No a navrhy na dary su rozneho typu no urcite nie poddradne sklicko medu od slovenskeho vcelara, ved by sa od hanby prepadli dakovat s takym halierovym darom.... Vacsinou su to mamicky, co si radi zaplatia za kvalitu, aleo sluzbu, peniaze pre nich nie su problem, no ked ma clovek viac skolopovinnych deti, tak aby mal 1000 na koniec skolskeho roka, ked poplati ucebnice na dalsi rok, triedne zbierky, vymyslene zbierky premotivovanych mamiciek atd. Najhorsie je, ze niektori rodicia verejne napisu, ze rodicia ziaka XY su uboziaci, tak sa hlada niekto kto zaplati za tuto chodobnu spodinu!

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
svetlonos
10. jún 2023

Ahoj,
kamoska kupila 2 ucitelkam tsje pekne naramky ako podakovanie. Predtym si ich okukala co nosia 🙂 Bola s nimi spokojna, boli fakt take fajn. K tomu coko a kvet.
Nam maly nastupil teraz v maji, v auguste budu prazdniny. Maju v triede 3 ucitelky. Donesiem im kazdej cokoladu/bonbonieru. Kedze deti su poobede aj s inymi ucitelkami z ostatnych skupin, uvazujem ze do ostatnych troch skupin donesiem vacsiu bonbonieru. Kazda, ktoru som stretla bola zlata.
Ale teda urcite nemam chut na snobske skladacky a tvarit sa ake je to super. Tych 25-50€ s cistym svedimim pouzijem radsrj detom na topanky. A kto si co mysli mam uplne v pazi!
Su to matky s ptrebou mastit egovake su úžasné. Tak nech pokojne davaju aj poukazky na dovolenky ked chcu 😁

shaola
11. jún 2023

milé mamičky, z pohľadu učiteľky - nebláznite s darčekmi, poteší maličkosť a hlavne úprimné poďakovanie... a čokoľvek chcete podarovať, predstavte si, že by ste to dostali krát 20 ;) ja za najkrajší darček pokladám napr. zápich do kvetináča, ktorý mi dieťa vyrobilo, obrázok... z hmotných vecí lyžička s mojím menom, med, čaj a z tých vtipných napr. maminkou ušitá utierka na riad, ponožky či curaprox zubná kefka (vybralo dieťa, veľmi ma to pobavilo)..
moja maminka - učiteľka v ZŠ raz dostala SAVO - dieťa našetrilo peniažky, išlo do obchodu a páčila sa mu fľaška, tak kúpilo - nezabudnuteľný darček doteraz na to všetci spomíname :D
len jednu malinkú radu dám - ak chcete dať niečo pani učiteľkám, ktoré boli s vaším dieťaťom počas celého roka, dajte posledný deň v šk. roku (30.6.), nie posledný deň, čo je dieťa v škôlke - ak je škôlka otvorená cez prázdniny, tak sa väčšinou ide len na pár tried, časť učiteliek si čerpá dovolenky na striedačku, vaša pani učiteľka už v škôlke vôbec nemusí byť...

qetka
11. jún 2023

ja sa chystam obom pani ucitelkam urobit levandulovu kyticku s ruzickami (ak stihneme, ze kvitnu) a plus dostanu kazda za malu bednicku veci zo zahradky (cukety, uhorky, paradajky, salat… (uvidime co zrovna bude) a domace vajicka. Ale nie kazdy ma taku moznost, my byvame v meste, kde nema hocikto zahradu a sliepky. Tak dufam, ze sa potesia 🙂

anett54
27. jún 2023

Ahoj ja som naplnila fľaše domácim bazovo jahodovým sirupom čo som varila a dala do krabičky. 2 mini čokoládky a k tomu kvietok a hotovo. Malý chodí do jasličiek takže pani učiteliek má viac. Takže nakupovať pre toľké je celkom drahý špás....snažím sa vyrobiť čo sa dá

anett54
27. jún 2023
anett54
27. jún 2023
lubicakl
22. máj 2024

@anett54 kde ste prosím kúpili krabičky a vnútornu výplň?