ahojte..
mám takú miniatúrnu depku už z toho čo dať na 6 narodeniny chlapcovi?
Absolútne neviem čo mám vymyslieť neporadili by ste niečo originálne?
ďakujem 🙂
malaskoricka, moj oslavil 6.narodky teraz pred 3tyzdnami 😉 dostal to auticko ferrarri, cik-cak loptu- super zabavna, normalnu loptu a taku nafucku do vody..specialne sme mu nedavali nic do skoly, lebo to sa nakupuje len tak 😉 deti v tomto veku uz maju nejake zaujmy, tak podla toho..napr lego, stavebnice, este je super plastelina
nas maly zboznuje Puzzle s tymi vacsimi dielikmi, aj to by si mohla, alebo nejakeho dinosaura, to u nas frci 😅
mám stejně starého synovce a ten ulítává na Spidermanoviu, takže bych mu pořídila třeba penál nebo prostě něco kde je...tak zjisti co se líbí jemu a máš vyhráno 🙂
ahoj, my máme doma prvňáčka, k 6. narozeninám dostala nové kolo a helmu, velkou trampolínu, školní tašku a potřeby do školy. 🙂
V neděli bude mít svátek a také už moc nevím, co jí koupit, hraček má spoustu a už si s nimi zase tolik nehraje... Tak jsme vymysleli to,po potřebuje do školy jako kufřík na výtvarku, vodovky, plyšáka, termolahev nan pití a tak 😵 . Doufám, že bude spokojená.
ahoj,my sme mali ten isty problem pred tyzdnom 😉 no a kupili sme nakoniec spolocensku hru-medovnikova chalupka,je ich na trhu vela tak si len vyber. 🙂 darcek sa velmi pacil a tu hru hrava kazdy den 🙂