Ahojte,
nemame s tym este skusenost, co sa hodi ako darcek k narodeninam spoluziacke z MS (predskolaci)?
Viem, ze deti su rozne, no vobec netusim co kupit.
Dakujem za kazdu radu 🙂
Niečo vzdelávacie, nejaký pracovný zošit zaujímavý
My sme raz boli na takej oslave a dcéra vybrala pre kamošku stieratelne karty s fixou "100 zabavnych uloh nielen na cesty vlakom" (existuje viac druhov), a hovoriaceho plyšoveho škrečka. A ešte sme doniesli bielu obliečku na vankúš a fixy na textil, každé dieťa potom niečo na ňu nakreslilo pre oslávenkyňu. Od iných dostala čačky-mačky čelenku, sponky, sadu na tvorbu náramkov, omaľovánky, UV pero...
Lego, sponky a gumicky do vlasov alebo kreativnu sadu.
ja to stale nechavam na dietati. Vezmem do dracika poviem vyber hracku taku okolo 10 eur... ty vies co ma tvoj kamarat najradsej... pripadne teraz ked je starsi uz vybera aj z alzy kedze tam mame predplatenu postu na cely rok... tak postovne neplatime uz...
Spoluziacke na ZS vybral knihu...
Kamaratovi male lego...
Dalsiemu nejakeho dinosaura...
Dalsiemu nejaku hru...
Proste vie co sa tomu dietatu najviac paci...
On tiez podostaval lego, somarinky z tedyho (pre mna somarinky pre neho nieco uzasne), spolocenske hry, svietiaci mec, pistolky, kinhy, sladkosti, sampanske... Nikdy to neboli nejake extra velke drahe dary a to sme radi.... Dokonca raz dostal od spoluziaka vytlacenu omalovanku s oblubenymi hrdinami... Tomu sa tak nenormalne tesil ze az nechapacka.... Lebo ako povedal Oli vie co ma rad a presne podla toho darcek vymyslel... 🙂
Ja by som kupila heliom plneny balon a knizku, ci nejaky hlavolam