Ahojte, poradte prosim, co davate ucitelkam, aky dar v skolke pred odchodom na zakladnu skolu? Dakujem
Dcera ked isla do skoly dohodli sme sa rodicia, vyzbierali sa a dali sme urobit tricka najlepsia ucitelka, detom rozluckovu tortu a bolo
@flower24 Na co dar?!Ako pise
@veronikaszabova
My sme sa ako rodičia zhodli, že lapacov prachu dostávajú dosť. Každá učiteľka dostala 1 crepnikovy kvet a za všetky vyzbierané peniaze sme do škôlky nakúpili rôzne hry a pomôcky pre kreatívnu prácu s deťmi. Učiteľky aj riaditeľka to úprimne ocenili.
@flower24 ja som učiteľka a mňa najviac potešil takýto osobný darček
Ja idem dať triednej a riaditeľke háčkované orchidey a zvyšným háčkované včielky ( syn je včielka
@radkamikic @agnes28 @sjuzan77 Dakujem, vsetky tieto tipy su podla mna velmi fajn 😉
Urobiť fotoknihu z fotiek z vystúpení a podobne, určite poteší
Idem ti odfotiť. Syn ktorý maturuje, dáva svojej prvackej učiteľke. Ideme ju vždy s vysvedčenim pozrieť
tiež to aktuálne riešime pre učiteľky v materskej škole, u nás padol návrh aby sme sa zozbierali a dať im darčekové poukážky v určitej hodnote 🙂
@flower24 my sme kupili iba kytice a za ostatne vyzbierane peniaze sa kupil dar pre skolku co im pomoze. My sme kupili posedenie na chodbu. Riaditelka sa velmi potesila lebo si tam vzdy sadne ked neaky rodic nieco chce na par slov alebo rodicia tam spolocne cakaju. Ale rok pred nami kupili repraky na vystupenia
@flower24 kvet a bonbonieru.
Ked si predstavim, kolko deti maju v skolke ( tiez v skole). A keby kazde dieta prinieslo prachalapky ( satenove kytice, milion magnetiek, pier, poharov... ), tak chudence ucitelky.