Dá sa dieťa odhlásiť z predškoly?

4. sep 2024

Je mozne odhlaist dieta z predskoly? Nechcem aby tam vobec chodilo lebo mi to nevyhovuje so spojmi kedze je to daleko a teraz som sice len 3 dni tak chodila ale nezvladam to. Nechcem odklad chcem aby do predskoly nechodilo moje dieta vobec da sa to? Treba nejake potvrdenia ci len staci odhlasiz zo skolky?

doriiis
4. sep 2024

Predskolsky rok je povinný.
K tvojim sebeckym dôvodom sa nevyjadrujem

anjelicek26
4. sep 2024

Tak predskolska je povinna, musi chodit 5 dni v tyzdni aspon na 4h. To, ze ti to nevyhovuje spojmi je tvoj problem.

pribinak
4. sep 2024

Ďaleko? Čo cestujes z Myjavy do Košíc?

Nie, nemôžeš len tak odhlásiť dieťa z predškolskej prípravy. Je povinná

autor
4. sep 2024

A neda s ato doma aspon ucit alebo tak nejako ze len preskusaju podla paierov?

doriiis
4. sep 2024

Nie,neda

tehulka2011
4. sep 2024

ale da, domskolactvo funguje aj pri predskolakoch, pozistuj si.

tinalia
4. sep 2024

Preskusaju podla papierov? Komisionalky rovno 🫠

petulda333
4. sep 2024

To myslis vazne?!

3princezne
4. sep 2024

Ano, da, ale tak, ze ho prihlasis na individualne vzdelavanie a zostane doma. Je to jednoduche

66simonka66
4. sep 2024

Keby sa aj dalo, tak si nemyslím, že by si dokázala plnohodnotne nahradiť pedagogický vzdelaného človeka a určite by si nedala dieťaťu takú prípravu akú potrebuje. Na to sú presné osnovy, ktoré sa musia dodržiavať.

patka06
4. sep 2024

Predškolská je povinná
Môže byť teoreticky domškolák - len kto by sa mu venoval / učil ho??
V záujme dieťaťa by ho riadne vodila do MŠ

autor
4. sep 2024

co na to treba neviete nahodu

petulda333
4. sep 2024

@tehulka2011 myslim,ze matka ,ktora je leniva ho vozit busom do skolky, sa nebude plnohodnotne starat o jeho vzdelanie

matkahelka
4. sep 2024

Samozrejme, ze sa to da. Princip rovnaky ako homeschooling. Ved ani do skoly dieta chodit nemusi. Budes ho pripravovat doma a do skolky pride 2x za polrok na kvazi "preskusanie". Aj v nasej skolke to tak funguje.

petulda333
4. sep 2024

Nebud leniva a hod si to do google. Vyhodi ti mnozstvo info. Len kto by ich cital,ze?!

sisa_s
4. sep 2024

Leniva vodit dieta do skolky...leniva vyhladat si sama nieco na googli..chuda dieta, ked realne ostane doma

zafir01
4. sep 2024

V tvojom záujme ho do tej škôlky dávaj . Lebo takýto prístup je najbližšia cesta k tomu ,aby ti doma klopala sociálka

anjelicek26
4. sep 2024

@3princezne domáce vzdelávanie chce šikovnú,motivovanu a vzdelanu mamu.. a sú veci,ktoré to nikdy nenahradi (a aj veci, v ktorých je to lepsie). Tu u autorky nemám pocit, ze bude plnohodnotne každý deň venovať kresleniu, tvoreniu a dieta socializovat a vodiť na kruzky, ked je jej aj skolka vela...

autor
4. sep 2024

preco socialka
@zafir01

autor
4. sep 2024

a este kde sa to a ako da vybavit ci to tento rok uz nie len budem musiet odlozit dieta teda na dalsi rok z domu?

kapanek1
4. sep 2024

Vsetko sa zlepsi ked bude dieta chodit do skolky na cely den. Tento prvy tyzden je najhorsi. Zosuladenie sa, nachystat ranajky, cajik, vychystat sa v normalnom case, vstavanie, zvyknut si ze stale musim dieta niekam vodit... U nas tiez vymyslaju ze prvy den na dve hodiny, teraz chodia na pol dna... 🤦🏼‍♀️ Tak aj starsieho hned beriem aby som nemusela chodit na sest krat...
Zvyknete si a ked vam dietatko bude rozpravat co vsetko v skolke zazilo, papalo a uvidite fotky to je na nezaplatenie.

tinalia
4. sep 2024

Odlozit dieta z domu? Držte ma.. 🫣

iwuskaaa
4. sep 2024

A keď príde na rad škola, ako to budeš riešiť? To už nebudeš mať problém dieťa do školy voziť? Či sa ho chystáš vzdelávať doma?

sisa_s
4. sep 2024

Mas vobec maturitu? 😀 ked uz sa hrnies ucit dieta sama

cafelatte
4. sep 2024

Dá sa, kamarátka tak ma a aj prvý stupeň pokračuje dieta ako domoskolak.

ivik4
4. sep 2024

Ty si Ta z tych dvoch dlhociznych diskusii co byva za 7mimi horami kde sa vsetko otaca takze nevedela ako bude vobec chodit do roboty lebo spoje.. ? 😄
Uplne si mi ju pripomenula

sisa_s
4. sep 2024

@ivik4 presne! Hned mi napadlo 😀 kopce, zakruty 😀

cafelatte
4. sep 2024

Kolko kilometrov máte školu?

kleopatra114
4. sep 2024

Ty len voz to dieťa aj naďalej do skolky - v jeho aj v tvojom zaujme . Hlavne sa nepokúšaj ho ucit doma sama .