Caute baby chcem vediet Vase nazory hlavne reakcie. Byvam v mensom meste na sidlisku a medzi blokmi mame ihrisko KDE chodim so svojimi chlapcami vek 7 rokov a 2,5 r. Je pravda ze chkapci su "zivy" akcny skratka ukricany ale s nikym sa nebiju nikomu neublizuju no a vcera som dostala krik od jedneho pana ze co robim mam nevychovane deti a naco chodim s takymi detmi na ihrisko. Moja reakcia bola ze mladsi je este malicky a ze deti na ihrisku jednoducho kricia. No a chcela by som vediet ako by ste zareagovali by. Vopred dakujem za kazdy nazor.
No mne to ako utok nepride. Panovi asi rupli nervy, ak pocuje krik deti kazdy den. Na ihrisku sa hlavne hra, krik pri tom nie je nutny. Tazko takto odhadnut, ci to bolo opravnene. Ja by som asi len odvrkla, ze nech sa stara o seba, ak si presvedcena, ze to nie je obtazujuci krik. Lebo aj take som zazila a to sa s hrajucimi detmi nedalo porovnavat, to bol iny vreskot pri vsetkom.
@zooeynka nie v blizkosti so kopal zahradku co Patri k bloku xkrat su to Tam okopaval a book SME sami na ihrisku
@magdicka111 ach jaj, tak chlapik chce na zahradke klud, to chapem, ale mat zahradku pri ihrisku no amen tma...panovi sa zrejme nepacilo najma to, ze chlapci kricia a ty ako mama sa ich nesnazis usmernit ze hrat sa da aj bez kriku...
@beky1813 maly bol podrazdeny rano od piatej bol hore a starsi sa s nim dotahoval on I nie su najtichsie deti no MBA Len fascinovalo to ze ich nemam slusne a co s takymi chodim na Toto ihrisko... To bolo cez so Muslim ja som bola v soku
Deti na ihrisku sa maju hrať, behať, naháňať, a preco by si nemohli aj pokričať? Veď co maju celé dni len monotónne prekladať kocky z jedného kraja na druhy? U nas ked sa na našim dvore zídu deti tak je kriku kopa, a my ked sme boli deti, tak sme kričali a jacali az do vecera... ak sa pánovi nepáči tak nech si kúpi stúpla do uši.... su to deti a nie monitorované osoby ktoré sa hrajú iba tak ako im niekto príkaze alebo ako si niekto praje....
@magdicka111 a kricali? Lebo niektorim vadi vsetko aj hlasny prd. Ja by mu povedala, nech si kupi stuple do usi. Hadam nebudu kvoli nemu deti ticho ako na pohrebe. Nerusia nocny klud.
@fefe123 su jednoducho zive deti
@magdicka111 niektorí ľudia neznesú detský krik, lezie im to na nervy, či už starí či mladší, ale to nie je tvoj problém, snáď nezalepíš deťom ústa leukoplastom. Ani moja babka neznesie keď sa deti bláznia, hrajú, ju z toho až uši bolia. Podľa nej majú deti ticho sedieť, kresliť si, čítať si, vtedy sú to dobré a poslušné deti. Nič si z toho nerob, nabudúce ujca pekne pozdravte, prihovor sa mu aj s chlapcami. Ujo už zabudol, že deti sú živé a hlučnejšie.
Mne tiez vadia ukricane deti. Chapem ze deti si zakricat musia, ale nemuseli by hucat nonstop. Na ihrisku evidujem mamicky takychto "zivych"deti(slusne povedane), a mamicky to uz ani neriesia, zrejme su tak ohucane ze si bud zvykli, alebo sa to naucili ignorovat. Ale ano, aj mne to vadi pocuvat neustaly krik. Cize dotycnemu muzovi sa necudujem ze mu povolili nervy...(ale bohvie aky bol on ako dieta vsakano)
@candii jednoducho sa najprv hrali santili natahovali samozrejme kricali potom sa malemu cosi nepacilo plakal od rana bol aj nepokojny a potom spadol... Tak plakal este viac
@zooeynka ano hucia of rana do vecera a ano uz to neriesim beriem to ako sucast kazdodenneho zivota bed ich kvoli tomu nebudem buzerovat a bit
@magdicka111 tak z jednej strany, ano. Chapem aj jeho ale ujo si musi uvedomit ze je tan ihrisko, to znamena krik, smiech, plac. Je to uplne normalne. Nech si kupi zahradu inde ked chce klud ale nie riesit mamicky. Co mas dat detom pasku cez usta? A zase je pravda ze dochodcom vadi vsetko a myslia si ze su pupky sveta
@magdicka111 no len pre niekoho to bezne nie je a ak tam je ten pan denne a pocuje to, tak sa necudujem, ze ti nieco povedal. Aj ja by som.
@candii skor mam pocit ze mamicky s detmi maju pocit ze su pupok sveta a vsetci su nadseni ked ich deti jacia a jacia...a nie, niesom dochodkyna, len som ohladuplna a nechcem aby moje dieta niekoho obtazovalo. Deti ziju s nami v spolocnosti a nie su pupok sveta aby si mohli robit a hulakat ako sa im paci kdekolvek....tot moj nazor
@zooeynka ja mám tiež vysokú citlivosť na vysoké pisklavé tóny, mne to vadí fyzicky, bolí ma z vysokých tónov hlava. Ale psychicky chápem, že sú to deti a tie sú všelijaké. Ja som takéto živé deti nemala ani nepišťali ani nerevali, takže ja som celá šťastná, že som toto doma nemusela počúvať. Keď počujem také deti vonku, pracem sa odtiaľ preč, ale nenapadlo by mi napomínať matky tých detí. Ešte mi strašne vadí klopotanie ženských podpätkov na chodníku. To vždy dotyčnú musím obehnúť, lebo mi to lezie na nervy. Naštastie sa teraz nosia nízke sandále😎
@zooeynka suhladim ja urcite svoje deti v tom nepodporujem no tiez ich nebudem buzerovat ked santia a hraju sa
@magdicka111 šantiť a hrať sa je jedna vec, a hučať, revať, obťažovať okolie je druha vec. Treba si priznať čoho je viac, a sam sa seba spýtať, či by to bolo príjemné aj mne.
@magdicka111 nie je krik ako krik. Ak už deti doslova revú, tak áno, to vadí aj mne a na ulici ich okríknem, nech sa skľudnia, no ak je to len normálny detský krik, tak je to v pohode. Ono záleží aj od človeka a už starým ľuďom môže vadiť hocičo, nie iba nevinný detský krik.
@tucniacka11 napisala si to za mna, dakujem 🙂
... ja už mám fakt pocit, že každá matka by sa s malým dieťaťom mala odsťahovať do nejakej detskej kolónie lebo niektorým ľuďom a v posledne dobe ich je až až vadí keď dieťa len pípne. Je toto normálna doba my sme sa ako malé deti hrali pred domom kričali, bláznili, behali a nik nás nenapomínal, a teraz aby človek dieťaťu dal kazaujku a pásku na ústa aby náhodou neobťažovali všetkých dookola ... doma upozorňujem dieťa nech je ticho a nebehá, von tak isto, v škole, v škôlke ... ja sa potom nečudujem, že deti sedia pri telke a počítači keď táto doba deťom zakazuje byť deťmi !!!!
@magdicka111 ... by som pánovi s úsmevom na tvári povedala, že títo kriklúni mu budú robiť na dôchodok 🙂 a veľmi rada mu ponúknem príspevok na štuple do uší 🙂
Ja by som ho aj chapala. Moje deti si akcne ci zive, ale snazim sa ich korigovat. Neviem to posudit, kedze som pri tom nebola. ale aj to bolo permanentne a ozaj hlasne tak mozno opravnene stratil nervy. Treba brat ohlad aj na inych
@zooeynka 😉ja si myslím, že ten 7 ročný, už by mohol vedieť ako sa správať, ved už hádam ide aj do školy, to 2,5 ročné je ešte hlupučké, ale ja mam taku skusenosť, že niektoré deti su uplne rozmaznané, nemaju hranice, su drzé a rodičia o nich povedia su trošku živé.....živé? hovorím si, ved su to rozmaznané decka, čo nevedia čo so sebou, tak aj tento status chápem tak, že pohľad mamičky živé a pohľad cudzieho pána nezvládnuteľné deti.
@misinka26 neviem, ale my sme detstvo trávili oveľa viac vonku, ako dnešné deti, a teda poviem ti, našli sa aj vtedy, čo nás okrikovali a napomínali
Detské ihriská sú na to aby sa tam deti hrali, ale ... normálny huriavk sa dá tolerovať, keď však deti hystericky ziapu, čo sa u nás pod oknami deje v poslednom období pravidelne, človek je z toho unavený a začína z toho bolieť hlava. Jeden cez druhého, súťaž, kto hlasnejšie zakričí, ten vedie. Toto už je problém.
@magdicka111 a pan bol okoloiduci, ci iny otecko na ihrisku?