Ahojte, okrem siat, co este potrebuju deticky?
Paplon, vankus, obliecky, plastovy pohar, uterak, zubna kefka, batoh... Co este?
Dakujem
Nic z tohto, nasa si mala doniest pyzamo, papucky, hreben a gumicky 🙂 zaujmave poziadavky tam mate
No paplón a vankúše sme nikdy nenosili
Nosím teraz mladšej len pyžamko, papuče, plastový pohár a v skrinke ms náhradné oblečenie pre strycka náhodu ale nič viac
Záleží od škôlky. Ja som dávala len pyžamo, papuče a pohár. Nič iné, obliečky, paplóny, uteráky, kefka, pasta, mydlo to všetko dávajú v škôlke.
V ruksaku ma syn len náhradné oblečenie, aj to použil možno 2x,za celý rok, ked sa oblial.
Záleží od škôlky,ja nosím obliečky,kamoška aj vankus a paplon,druhá nic
Vankúš, perina, obliečky, uterák, pohár u nás nie, zubná kefka áno
U nas jedine tak flasku na pitie. Najmensi batoh nepotrebuju, nahradne oblecenie maju v skrinke. Vsetko ostatne z tvojho zoznamu zabezpecila skolka.
Zubnu lefku u mas az predskolaci a pastu. Skor nie. My sme nosili len toaletak vlhcene kapesniky v krabicke tekute mydlo..take ako uterak postelne nie .
U nás veru aj paplón, vankúš, návliečky, nepremokavú plachtu, náhradné oblečenie do skrinky a pohár. Plus máme zoznam ohľadom toaletného papiera, mydla, vreckoviek atď.
Dajú ti vedieť
Na toto ti tu žiadna z nás na 100% neodpovie, nakoľko to ma každá škôlka inak. Nám zrovna pár dní dozadu prišiel zoznam, sleduj si email, ktorý bol zadaný v prihláške, určite prídu nejaké pokyny.
Kazda skolka to ma inac... Mali by vam dat vediet, ved nemozu každému rodicovi osobitne hovorit. Na stranke skolky alebo edupage pozri.
Pýtaj si zoznam.
U nás: plastový pohár na pitie, druhy na vyplachovanie úst, zubná kefka a náhradné oblečenie, papuče + pyžamo.
Až som sa čudovala, že nič viac keď som tu čítala o oblieckach a rolkách toaletaku 😂
Pyzamo, papucky, hygienicky balicek (toaletny papier, vrevkovky, vlhcene obrusky) a v lete este flasu s vodou s batoh.
Pyzamo,papuce,oblecenie na vymenu, hygienicke vreckovky, hreben, prsiplast , batoh ( v nasej skolke)
@misinka0611 Možno platíte viac do triedneho fondu a z toho oni kupujú hygienické 😀 u nás to tak je...o 10€ jednorázovo viac do triedného fondu, právd na toaleťák, mydlo, vreckovky...10€ naviac na školské potreby ako farbičky, fixy, nožnice, papiere...pracovné zošity ďalších 10€ jednorazovo...potom triedny fond na prkotinky pre deti napr. na Mikuláša a deň detí 10€...takže 40€ triedny fond 🤣
Mne dnes prišiel email že máme deň otvorených dverí jednu hodinu a tam máme už donniest veci ktoré napisali
@earlgrey 50€ na celý rok sa platilo 🙂
@misinka0611 tak podľa mňa ste to už mali v cene 🙂 tak ako my0
@earlgrey A iní neplatia polročne nejaký poplatok? Ja že to každá škôlka.
@misinka0611 určite platia...ale napr. my sme platili tých 40€ a škôlka kupovala hygienické...a napr. sestra v inej škôlke platila 25€ ale musela ona kúpiť toaletný, vreckovky, mydlo, kuch.utietky, mokrý toaletný papier, mokré utierky a neviem čo ešte...a to 2x ročne.
Treba sa pýtať na konkretnu škôlku.
Ja som nekupovala žiadne obliečky vankúše a paplony