Čo treba kúpiť do škôlky?

14. aug 2024

Ahojte, okrem siat, co este potrebuju deticky?

Paplon, vankus, obliecky, plastovy pohar, uterak, zubna kefka, batoh... Co este?

Dakujem

pribinak
14. aug 2024

Treba sa pýtať na konkretnu škôlku.

Ja som nekupovala žiadne obliečky vankúše a paplony

322sima123
14. aug 2024

Nic z tohto, nasa si mala doniest pyzamo, papucky, hreben a gumicky 🙂 zaujmave poziadavky tam mate

matullienka
14. aug 2024

No paplón a vankúše sme nikdy nenosili
Nosím teraz mladšej len pyžamko, papuče, plastový pohár a v skrinke ms náhradné oblečenie pre strycka náhodu ale nič viac

jaskolka
14. aug 2024

Záleží od škôlky. Ja som dávala len pyžamo, papuče a pohár. Nič iné, obliečky, paplóny, uteráky, kefka, pasta, mydlo to všetko dávajú v škôlke.
V ruksaku ma syn len náhradné oblečenie, aj to použil možno 2x,za celý rok, ked sa oblial.

floren
14. aug 2024

Záleží od škôlky,ja nosím obliečky,kamoška aj vankus a paplon,druhá nic

aliziana
14. aug 2024

Vankúš, perina, obliečky, uterák, pohár u nás nie, zubná kefka áno

zuzanaete
14. aug 2024

U nas jedine tak flasku na pitie. Najmensi batoh nepotrebuju, nahradne oblecenie maju v skrinke. Vsetko ostatne z tvojho zoznamu zabezpecila skolka.

slavomira236
14. aug 2024

Zubnu lefku u mas az predskolaci a pastu. Skor nie. My sme nosili len toaletak vlhcene kapesniky v krabicke tekute mydlo..take ako uterak postelne nie .

katesocka
14. aug 2024

U nás veru aj paplón, vankúš, návliečky, nepremokavú plachtu, náhradné oblečenie do skrinky a pohár. Plus máme zoznam ohľadom toaletného papiera, mydla, vreckoviek atď.

luccija
14. aug 2024

Dajú ti vedieť

mima172
14. aug 2024

Na toto ti tu žiadna z nás na 100% neodpovie, nakoľko to ma každá škôlka inak. Nám zrovna pár dní dozadu prišiel zoznam, sleduj si email, ktorý bol zadaný v prihláške, určite prídu nejaké pokyny.

enoula
14. aug 2024

Kazda skolka to ma inac... Mali by vam dat vediet, ved nemozu každému rodicovi osobitne hovorit. Na stranke skolky alebo edupage pozri.

lienka.7
14. aug 2024

@autorka este si tuším zabudla na posteľ 🙈
Ale vážne, pýtaj sa v tvojej skolke, lebo každá to ma inak.
Z toho co píšeš ty bol u nás iba vankúš.

lenuska0075
14. aug 2024

Kazda skolka ma inak, my mame napr. toto doniest + osobne veci (papucky, uteracik, kefka, pasta, hreben)

misinka0611
14. aug 2024

Pýtaj si zoznam.
U nás: plastový pohár na pitie, druhy na vyplachovanie úst, zubná kefka a náhradné oblečenie, papuče + pyžamo.

Až som sa čudovala, že nič viac keď som tu čítala o oblieckach a rolkách toaletaku 😂

titla
14. aug 2024

Pyzamo, papucky, hygienicky balicek (toaletny papier, vrevkovky, vlhcene obrusky) a v lete este flasu s vodou s batoh.

olivia1425
14. aug 2024

Pyzamo,papuce,oblecenie na vymenu, hygienicke vreckovky, hreben, prsiplast , batoh ( v nasej skolke)

earlgrey
14. aug 2024

@misinka0611 Možno platíte viac do triedneho fondu a z toho oni kupujú hygienické 😀 u nás to tak je...o 10€ jednorázovo viac do triedného fondu, právd na toaleťák, mydlo, vreckovky...10€ naviac na školské potreby ako farbičky, fixy, nožnice, papiere...pracovné zošity ďalších 10€ jednorazovo...potom triedny fond na prkotinky pre deti napr. na Mikuláša a deň detí 10€...takže 40€ triedny fond 🤣

krasolienka1
14. aug 2024

Mne dnes prišiel email že máme deň otvorených dverí jednu hodinu a tam máme už donniest veci ktoré napisali

misinka0611
14. aug 2024

@earlgrey 50€ na celý rok sa platilo 🙂

earlgrey
14. aug 2024

@misinka0611 tak podľa mňa ste to už mali v cene 🙂 tak ako my0

misinka0611
14. aug 2024

@earlgrey A iní neplatia polročne nejaký poplatok? Ja že to každá škôlka.

earlgrey
14. aug 2024

@misinka0611 určite platia...ale napr. my sme platili tých 40€ a škôlka kupovala hygienické...a napr. sestra v inej škôlke platila 25€ ale musela ona kúpiť toaletný, vreckovky, mydlo, kuch.utietky, mokrý toaletný papier, mokré utierky a neviem čo ešte...a to 2x ročne.

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz