Dobrý deň, čo ste uviedli ako dôvod prijatia dieťaťa do MŠ?
Žiadny dovod odo mňa nikto nechcel.
@mone8 ešte som nepočula o tom, že by bolo niekde treba uvádzať dôvod prijatia dieťaťa do škôlky. Myslela si to na prihlášku? Je tam taká kolónka? Ak áno, pani riaditeľka je inak OK?
@elizabet173 verim tomu že je taká kolonka napr ked si pytaš opatrovak na dieta s važnymi dg , máš tam haldu špec sprav ako na to je to dieta, tiež je tam kolonka a 6 riadkov presne s takou otázkou že prečo si pytaš opatrovak , no prečo lebo medved asi
proste matka má toho dost, papierovačky že ano dieta ma dg, pediater znova lajstro, + ho tam ešte donesieš a aj tak im máš napísať že prečo ho chceš
no prečo lebo na sk nie su stacinare, nič pre tieto deti ,,,
osobne to beriem ako podpasovku takuto otazku
niekedy ked to baby vypisuju mám chut im povedat napíš lebo keby si ho exla tak ideš žial sediet a tebe sa nechce ,baba nema na vyber a ešte bude zdôvodnovat choré
alebo napr , odtrhne ti ruku a ty chodíš pravidelne na posuzdovanie ano stále mám odtrhnutu ruku alebo dg čo je jasné že su trvalé tak papiere ale ano lurdy ešte neboli
Akože aký dôvod? Dôvod je, že dieťa dovŕšilo stanovený vek na nástup do škôlky a ja potrebujem ísť do práce, aby sme nezomreli od hladu. Či nestačí tak? 🤷🏻♀️
@sara07 mňa by fakt zaujímalo, na čo to komu je? Je nejaké kritérium na prijatie, napr. viac je uprednostnené dieťa, ktoré tam má napísané, že matka musí ísť z existenčných dôvodov do práce ako dieťa, ktoré sa doma nudí a túži po kolektíve? Mne to príde ako keby sa ma niekto pýtal, na čo si kupujem mobil...
Napíšte normálne podľa pravdy! Čo sa tu nad tým pozastavujete. Pani riaditeľku to asi zaujíma. Tak napíšte: "vraciam sa do práce" (to je myslím že úplne závažný dôvod). "Som síce na rodičovskej, narodil sa mu súrodenec a ja si chcem oddýchnuť / dve deti nezvládam / dieťa potrebuje kolektív." Alebo najlepšie "dieťa je čistý satan a mam ho doma plne zuby" 😁
Dôvod - dieťa dovŕšilo 3 roky (a ja sa vraciam do prace)
@mone8 ako uprimne debilná otázka nakolko sa na tu škôlku cez dane skladáš či máš dieta alebo nemáš cely život
takže štát by malo byt prd do toho aky dôvod
daj socializácia, práca bud že chodíš alebo si hladáš proste všeobecné kecy čakám kedy budu chciet motivačný list pre prijatie do škôlk y