Čo ste kupovali pre pani učiteľky v škôlke na konci roka?

mamkacharlotta
4. jún 2024

Ajojky mamičky... Co ste kupovali učiteľkam na rozlúčku vo škôlke. Ake darčeky.? Vďaka za info.

januska12323
4. jún 2024

Žiadne darčeky, kvetinku, max čokoládu /kávu a hotovo.

mamkacharlotta
autor
4. jún 2024

@januska12323 ako cela trieda nič?? Ste sa neskladali???

kengurica
4. jún 2024

@mamkacharlotta pohľadaj, táto otázka tu padá niekoľkokrát za deň v posledných dňoch.
Odporúčajú len niečo, čo sa dá zjesť alebo vypiť (čoko, dezert, sušené ovocie, káva, čaje....). Ostatné sú lapače prachu, dokonca nejaká učiteľka sa vyjadrila , že také veci letia do koša.
Každý rok dostávať 5 šálok, rámikov na fotky, gýčoviniek.... hmmm

mamkacharlotta
autor
4. jún 2024

@kengurica ďakujem😍😍

lenka2710
4. jún 2024

@mamkacharlotta ak myslíš ukončenie škôlky úplne, tak my sme sa skladali a dali učiteľkam obálku, každa si chcela vybrať niečo v klenotníctve! Nerobili sme žiadne caviky, normálne sme sa spýtali, plus kytice sa dávali a deťom torta sa piekla! Ak myslíš len koniec roka, tak dezert, kávu, čaj, med, kvet, hocičo

mirkam3
4. jún 2024

@lenka2710 fuuuha, klenotníctvo? To už je iný level toto si vypýtať (aj keď chápem, že individuálny príspevok za 1 rodinu nemusel byt horibilný) ..

lenka2710
4. jún 2024

@mirkam3 to si už nepamätám, bolo 22 deti v triede! Ale po koľko sme sa skladali 🤷‍♀️ každá dostala rovnakú sumu a zvyšok si doložili, podľa toho čo si vybrali! Viem, že teraz dostavali poukaz do wellnes, kamoška ma skolkara

zuzanaokasova
4. jún 2024

@mamkacharlotta kyticu a poukážku do darčekovej predajne (kvetinárstvo, záhradníctvo).

mamkacharlotta
autor
4. jún 2024

Dkaujem krásne za info 😍😍😍

mamkacharlotta
autor
4. jún 2024

@lenka2710 rozlúčka to škôlku 😍

gaspvik
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gaspvik
5. jún 2024

@mamkacharlotta ja vyrabam sviecky a roznymi nadpismi 💕

mamkacharlotta
autor
5. jún 2024

@gaspvik môžeš mi poslať foto aké?

gaspvik
5. jún 2024

@mamkacharlotta áno 🔥

mamkacharlotta
autor
5. jún 2024

@gaspvik waauauu tak tie su krásne 😍😍😍

gaspvik
5. jún 2024

@mamkacharlotta dakujem ✨

klip0
5. jún 2024

Ako učiteľka v škôlke hovorím, že mňa najviac potešilo ak som dostala darček ktorý vyrobilo samé dieťa. A takých bolo len pár a mám ich odložené navždy.
Alebo kvietky natrhané na lúke dieťaťom.

mamkacharlotta
autor
6. jún 2024

@klip0 jeeejj to musí byť milé 😍😍😍 tak darček od detí sú najkrajšie darčeky 💞

mamusa123456789
6. jún 2024

@mamkacharlotta fotoknihu, poukaz do welness, veľkú kyticu a to bolo asi vsetko
Kuchárke a školnicke sme dávali kvety a nejaký darček ku tomu(ale už nepamätám aký 😁)