Ajojky mamičky... Co ste kupovali učiteľkam na rozlúčku vo škôlke. Ake darčeky.? Vďaka za info.
@januska12323 ako cela trieda nič?? Ste sa neskladali???
@mamkacharlotta pohľadaj, táto otázka tu padá niekoľkokrát za deň v posledných dňoch.
Odporúčajú len niečo, čo sa dá zjesť alebo vypiť (čoko, dezert, sušené ovocie, káva, čaje....). Ostatné sú lapače prachu, dokonca nejaká učiteľka sa vyjadrila , že také veci letia do koša.
Každý rok dostávať 5 šálok, rámikov na fotky, gýčoviniek.... hmmm
@kengurica ďakujem😍😍
@mamkacharlotta ak myslíš ukončenie škôlky úplne, tak my sme sa skladali a dali učiteľkam obálku, každa si chcela vybrať niečo v klenotníctve! Nerobili sme žiadne caviky, normálne sme sa spýtali, plus kytice sa dávali a deťom torta sa piekla! Ak myslíš len koniec roka, tak dezert, kávu, čaj, med, kvet, hocičo
@mamkacharlotta kyticu a poukážku do darčekovej predajne (kvetinárstvo, záhradníctvo).
Dkaujem krásne za info 😍😍😍
@lenka2710 rozlúčka to škôlku 😍
@mamkacharlotta ja vyrabam sviecky a roznymi nadpismi 💕
@gaspvik môžeš mi poslať foto aké?
@mamkacharlotta áno 🔥
@gaspvik waauauu tak tie su krásne 😍😍😍
@mamkacharlotta dakujem ✨
Ako učiteľka v škôlke hovorím, že mňa najviac potešilo ak som dostala darček ktorý vyrobilo samé dieťa. A takých bolo len pár a mám ich odložené navždy.
Alebo kvietky natrhané na lúke dieťaťom.
@klip0 jeeejj to musí byť milé 😍😍😍 tak darček od detí sú najkrajšie darčeky 💞
@mamkacharlotta fotoknihu, poukaz do welness, veľkú kyticu a to bolo asi vsetko
Kuchárke a školnicke sme dávali kvety a nejaký darček ku tomu(ale už nepamätám aký 😁)
Žiadne darčeky, kvetinku, max čokoládu /kávu a hotovo.