Čo si dávajú škôlkari do ruksačiku?

3. jan 2024

Ahojte, prosím vás, dcéra od pondelka nastupuje do škôlky 1x. Už stresy, veci nachystané, škôlka vyplatena, ale čo si tie detičky dávajú do tých ruksacikov? Jedine čo mi napadá tak fľaška, ale škôlku máme hneď pri činžiaku, pitný režim škôlke zabezpečený 🙈😁
Ďakujem za tipy 🙂

ibrunova
3. jan 2024

Nič, vôbec to nenosili.

denden77
3. jan 2024

nic.. ale musia mat 😁
ale nie, raz do tyzdna v tom maju zbalene "spinave" pyzamo a sem tam im tam prihodia, co cez den nakreslili, ci jablcko z jedalne 😊

alexxxx111
3. jan 2024

Náš malý si nosí už pol roka ruksak každé ráno, proste ho to baví, znášať hore dole, pritom by nemusel...nosí si tam mojkaca a nejaké náhradné oblečenie, prípadne plavky keď majú plávanie.

koniarova
3. jan 2024

Nič.

arasidka123
3. jan 2024

Nič také, v pondelok odnesieme s čistým pyzamkom a v piatok ho zo skrinky vezmeme...

simsalabim
3. jan 2024

Nic, nenosili sme.

liz_lemon
3. jan 2024

na co ruksak, netreba detom hned nicit chrbticu

jaskolka
3. jan 2024

Náhradné oblečenie podľa počasia, raz týždenne (v pondelok) pyžamo na výmenu, v piatok tam nájdem použité a beriem aj vtedy domov cely ruksak, na výmenu toho náhradného oblečenia.

maciatkolulu
3. jan 2024

@liz_lemon s tou neuveriteľnou váhou,čo v tom vlečú jednu blbosticku si fakt nezničia nič🤣.

jaskolka
3. jan 2024

@liz_lemon ten ruksak predsa nemusia nosiť nikam so sebou, je v skrinke ci na vešiaku. Proste to je na (hlavne) uloženie náhradného oblečenia a vyzera to lepšie ako len hodené v skrinke ci v igelitkd

pralinka25
3. jan 2024

nas tam nosi v pondelok a piatok pyzamko, flasku, hracku na spanie a zo skolky si v tom nosi darceky ked niekto oslavuje, brumika, lizatko .... atd a este ovocie z jedalne ktore maju vzdy v skrinke. pripadne ked je poobede teplejsie ako bolo rano tak tam dame mikinku, teplaky navyse a tak.

petamich
3. jan 2024

my sme mali zbalit veci do ruksaku ale nenosia ho, kazali tam zbalit nahradne oblecenie, papucky, flasu s vodou a dat do skrinky 🙂

babulkomale
3. jan 2024

Moji mali na prezlecko vzdy platennu tašku zavesenu na vesiaku, cokolvek mi dali ze je spinave, niesla som v ruke do auta, postelne pradlo aj tak nevojde do ruksacika, v teplom obdobi flaska je na znacke hore pripravena a popravde je mi zahadou, co tam niektori nosia 😃

nelca0510
3. jan 2024

U nás fľaška a mojkacik

slavomira236
3. jan 2024

V kednom vrecku mali stale nahradne oblecenie.sle to zvycajne len v najmensej triede. Nikdy nevyuzili tak potom som uz nedavala..skurat ked v jari kratasky kedy sa poobede oteplilo. Dalsi riksak nosili pondelok v nom pyzamo a zvycajne tam ostaval do piatku kedy si v nom niesli pyzamo domov

nikasmile
3. jan 2024

Náš v tom má vodu, prípadne má nejakú mikinu ak sa ochladí alebo si ju vezme poobede v ruksaku, ak už je teplejšie. Nosí tam ovocie zo škôlky, výtvory a tak. Vždy sa nám zíde ruksačik a samozrejme ho to aj baví. 🙂

4stanka4
3. jan 2024

Moja si v ňom nosi v pondelok a piatok pyžamo. Ostatné dni ho ma bud doma alebo ho zoberie a dá si tam hračku, keď je teplejšie tak si poobede odnesie mikinu ale je to skôr pre jej pocit ze ma ruksak 🙂

nikaeli
3. jan 2024

Syn predškolák si v ňom v pondelok nesie pyžamko a uteráčik, podľa potreby náhradné oblečenie, má ho v skrinke, v piatok berieme so špinavým prádlom domov. Nie každé dieťa má ruksačik, nie je to povinné 😉

waldosinka
3. jan 2024

Každý pondelok čisté pyzamko.

amonet
3. jan 2024

nasa tam ma nahradnu ciapku, rukavicky, balzam, krem na tvar, leukoplasty 😅

sofia1979
3. jan 2024

U nás pre istotu náhradné veci, ale poviem ti vôbec nevyužioa zatiaľ doteraz a sem tam výkres sladkosť keď mal niekto narodeniny...

autor
3. jan 2024

Ďakujem vám dievčatá 🙏🙂

titla
3. jan 2024

V lete/na jar tam nosi flasku s vodou, ked travia viac casu vonku na dvore.