Čo robíte po škôlke?

6. okt 2022

Idem po synčeka o 15.00 do škôlky potom trochu ihrisko pripadne nákup a ideme domov
Niekedy sa cítim zle lebo nemá súrodencov s ktorými by sa hral a neviem sa mu venovať pokým robím domácnosť varím atd

smiling89
6. okt 2022

Vyberam syna zo skolky o 15, ideme domov aby si trocha oddychol, chodi dost unaveny odtial a to tam aj spi 😁 vnutri sa pohra, potom ideme na vychadzku a z vychadzky bud opat hrat alebo spolu varime/pecieme/cvicime...po celom dni v skolke je mu vsetko doma vzacne..ma aj mladsieho brata tak aj ten 😁

pribinak
6. okt 2022

Koľko má rokov? 3? 5?

Teraz je ešte vonku pekne tak to treba využiť, keď bude zle pocasie, tak doma spolu niečo skladať, hrať sa, citat si

Ak je väčší a zabehnutý škôlkar tak môžete chodiť na krúžok

elizabet173
6. okt 2022

veď na ihrisku a v škôlke má detí dosť, práveže je lepšie, keď má doma kľud. Len niektoré deti majú súrodenca, s ktorým sa hrajú, väčšinou sú to deti, ktoré sú si vekovo blízke, novorodenec alebo dieťa nad desať rokov by parťákom do hry nebol. My sme boli vonku dlho, potom sa doma pohral necelú hodinku, pomáhal mi pripraviť večeru.

hilda08
6. okt 2022

Bud len doma sa hra a je rad, ze sa moze hrať so svojimi hračkami a bez toho aby sa niekto do neho staral, alebo sa vozí po dvore na odrazadle, alebo ideme niekam na bicykel, je spoločenské dieta ale po skolke chce byt len s nami.

kuki13
6. okt 2022

o 4 ho berime zo skolky a potom s nim ideme na 1.5 hodinky von, potom doma nalepkujeme alebo pozerame rozpravku ... spat ideme o 8:30. Ma 4 roky.

kris_tin257
6. okt 2022

Zo škôlky ho muž berie tak 16:45, ide na dve hodinky k babke a potom večerný rituál 😊

araavdva
6. okt 2022

po dceru som chodila okolo 15,00 sla na kružok, to mala tak tri až štyri krát do týždňa. aj nie šli sme domov alebo von. Podľa toho na čo sme mali náladu a chuť.

mimi16
6. okt 2022

Načo už o tretej? Veď ho nechaj aj dlhšie.

vmiri
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
daffodil3007
6. okt 2022

My máme 3 ročnú čerstvú. Takže o 15h chodí muž po ňu, bud prídu domov, chvíľku sa pohrá s ročnou sestričkou ,kým m nejde spinkať s mužom 😁 a ja si s nou medzitým čítam, kreslím, pexeso, niečo oddychové a potom ešte všetci štyria von na chvíľku. Alebo idú s mužom hneď po škôlke na nakup/zbierať gaštany atď a potom sme už doma. Ako kedy😊 ale treba využiť ešte 🌞 kým je

adya
6. okt 2022

A kym varis tak ti nepomaha?alebo nesedi pri tebe a nerozpravate sa,co vsetko cez den prezil?volnej hry/hry s rovesnikmi ma pocas dna v skolke dost..

elizabet173
6. okt 2022

@mimi16 možno si ho chce užiť, deti veľmi rýchlo vyrastú

zenulkaaa
6. okt 2022

My sme po skolke vzdy chodili von, ak bolo dobre pocasie. Davali sme prechadzky, bicyklik, ihrisko, popritom som vybavila nakup, postu ak bolo treba.
Po prichode domov sme sa bud nejak hrali, alebo nieco robili, aj domacnost poriadili.
Varit varim len cez vikendy, cez tyzden malokedy, nakolko vsetci mame teply obed v praci, alebo teda skolke, teraz uz skole. Takze to by som si aj na tvojom mieste odpustila. Na veceru mu staci chlebik, sunka, krupicna kasa, hocico ine rychle. A hned mas viac casu.

adka_bh
7. okt 2022

Mala krúžky poobede - plavanie a tanečnú, ako predškolácka už aj výtvarnú na zuske, inak by sa poobede nudila teda hlavne v obdobi keď už je na ihrisko a vonkajšie aktivity zima.

danielle21
8. okt 2022

@mimi16 co komentár, to perla 🤦‍♀️ niekto sa na svoje dieťa aj teší a neodklada do záverečnej 🤦‍♀️

mimi16
8. okt 2022

@danielle21 a mnoho matiek pracuje aj do 16,30. Majú dať výpoveď aby vyzdvihli dieťa o tretej? Ja keď som došla po deti o 15,00 ani domov nechceli ísť, ešte sa chceli hrať. Teda máš pravdu odkladala som deti až do záverečnej. Hrôza a des tieto názory.

kris_tin257
8. okt 2022

@mimi16 my inak rovnako nechávame malého až úplne do konca, keďže ja som veľakrát do 21:30 v práci a muž robí do 16:30, tak ledva stíhame prísť do 17tej preňho. Keď mal adaptačný proces a býval iba do 15tej chodila preňho babka a hovorila že vždy keď prišla bol tam už posledný, ja nechápem tiež či ostatní rodičia nepracujú alebo ako to robia 🤔 keďže malý veľmi rád chodí do škôlky tak jemu nevadí že je posledný on sa tam zahrá, práve nám plače keď musíme ísť preňho skôr z nejakého dôvodu

autor
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
mimi16
8. okt 2022

@kris_tin257 tak vidíš asi sme zlé matky keď prídeme po dieťa neskôr. Mne sa bežne stávalo, že o 15,45 bol syn posledný v triede!

autor
8. okt 2022

@mimi16 ináč je u tebe všetko ok? Veď po prace ho hneď idem vyzdvihnúť, čo mam ísť domov a potom zase do skolky? Načo majú takýto ľudia deti…

autor
8. okt 2022

@zenulkaaa ďakujem

autor
8. okt 2022

@mimi16 tak to je smutne, ja som si vybrala taký pracovný čas aby som mala ešte čas na moje dieťa…

autor
8. okt 2022

@adka_bh ďakujem, už som myslela na nejaký tanečný krúžok lebo veľmi rad tancuje, v lete nemám problém chodíme kade tade len teraz keď je už vonku zima..

mimi16
8. okt 2022

No nič autorka… a u TEBE je tiež všetko ok? Vyjadrovanie bod mrazu a blahoželám že si si vybrala pracovný čas aký tebe vyhovuje to mnoho ľudí nemôže. A predstav si, že som niekedy išla domov z práce keď som mala kratší deň. Upratala som si kým boli deti v škôlke alebo škole potom som po ne išla. A čo je na tom? Nauč sa vyjadrovať a potom píš kto má mať deti.

dugy22
21. nov 2022