Ahojte dievčence, náš mládenec nastúpil do škôlky a čoskoro bude mať meniny. Je mi jasné, že je zvykom niečo doniesť,len vôbec netuším čo. Okrem neho v triede vtedy v ten deň "oslavujú" ďalší traja chlapci, tak aby nebolo toho moc.
(mňa napadlo spraviť domáce mydlo v ktorom bude nejaká hračka, z kinderka napríklad...)
Ďakujem za odpovede a návrhy 😊🌼
Balónik? Brumik?
@nykkushka jojo, bublifuk, balóniky, omaľovánky, videla som ceruzky, na ktorých boli na pružinke zvieratká
@nykkushka odporúčam spýtať sa pani učiteľky, čo v danej škôlke zvyknú.... zažila som aj súkromnú MŠ, kde deti nosili na meniny sladkosti, na narodeniny tortu, ktorú deťom pani učiteľka na desiatu rozkrájala.... ale aj MŠ, do ktorej sa žiadne sladkosti ani jedlo doniesť nemohlo (čo z pohľadu rodiča vnímam ja pozitívnejšie), tam nosili deti drobnosti, ako píšu žienky predo mnou - napr. ceruzky, balóniky, gumy v tvare kvietkov/zvieratiek, sponky do vlasov, raz jedno dievčatko vyrobili spolužiakom náramky z korálikov
@motylik21 myslím, že nosenie jedla do škôlok je zakázané, môžu to byť len balené kúpené potraviny, napr. sladkosti z obchodu, ale nakoľko je veľa detí s alergiami, išla by som radšej do tých náramkov a pod.
@frantisska super, ďakujem za nápad 🥰 náš má na Mikuláša narodky a tiež som nechcela riešiť sladkosti ani ovocie
Vzhľadom na to že bývame na dedine kde sa všetci poznáme vždy pečiem moje maffiny. Začalo to v škôlke a skončilo na synovej koncoročnéj párty v deviatej triede. A teraz pečiem zas tak dcére- od škôlky až do piatej triedy. Deti na ne čakajú😂😂😂.
Naša školka je v projekte ktorý preferuje ovocie a zeleninku pred sladkostami. Učiteľky nás poprosili aby sme teda do školy nenosili žiadne čokolády cukríky nezdravé sladkosti brumiky a pod. Môžeme priniesť nejaký balónik pre deti aby mali radosť ( a moje dieťa bolo tento týždeň dôkazom že z toho radosť budú mať) a napr. banany, jablcka, mrazom susene ovocie, ovocne koze, ovocne tycinky bio raw.
My nosíme nálepky… syn ma narodky na Mikuláša a vtedy majú sladkosti z každej strany… a vždy sa nálepkám potešili. Naposledy som kúpila v albi take 10 listov A5 v balení za tuším 3 eurá … že každý dostal 1 list.