Ahojte,prosim poradte co dat 3 rocnemu synovi do skolky na desiatu (zijeme v zahranici a desiatu si nosia z domu),jogurt,croissant,banan,ine ovocie nema rad a ani chlebik velmi nemusi,prosim poradte,vdaka.
mozes mu do zatvaraceho poharika urobit dezert..podrvene susienky,nejaky mascarpone krem,puding...alebo cisto puding s piskotami ..poliat nejakou stavou a mozno pridat ovocie,kt ma rad..ja nasim obcas do skoly urobim aj rozky vo vajicku...pecivo s roznymi natierkami...presnidavky so sladkym pecivom alebo piskoty
https://www.modrykonik.sk/group/5884/ skus tu pozriet nejaku inspiraciu
@jarmila2010 dakujem velmi pekne
@josephinka222 ryzove kolieska, rozne tie raw tycinky, susene hrozienka co kupis v malych krabickach, gingerbread men biscuits, zelenina do ruky nejaka- uhorka, male paradajocky, mrkva... vyzivky malicke ako baby food alebo nejaky iny baby food. Jogurtiky malicke, nejake masktry co mu pecies doma a ma to rad.
cheese sticks, take syry ako valec, susene ovocie nejake
masove gulky, nieco ako fasirky, ale pecene v rure, palacinky s dzemom
inak,dcera ma rada aj rozne druhy syra...neviem,co tam mate dostupne...vzdy jej pribalim mini syrove parenicky alebo palicky..platky syra..a obcas aj taveny s tycinkami...ku tomu mu mozes este nieoc pridat...napr zeleninu
@josephinka222 hot dogy.. (obcas).. k tomu nejaka zeleninka. Mnam,dala by som si 😀
@jarmila2010 mnam, skvely napad.
@josephinka222 lúpačka,nejaká sladká buchta,tousty...