Chodi do skolky od 3,5roka,minuly rok chodila rada,mala i 2kamosky,hamblivejsia bola,ale nerobila problem..v auguste mali mesiac v skolke pauzu a odvtedy sa to len stupnuje,nechce skolku,chodit do nej,spat tam..a to ma uz 5r3mesiace..vcera nam ucitelka povedala,ze nam chcela volat,dcera dupala a zurila pred spankom..nechce sa vraj zapajat, rozpravat,kamaratit..nic..nechce tam spat a ani chodit..ked boli cez prazdniny v inej triede,tam cosi rozprávala ucitelke,ale vo svojej z nikým nechce komunikovat.Dnes ju zanasal muz,vraj slubovala,ze bude OK,dobra..zavrel dvere a dupala,kopala a srdila sa,kricala,ze nech jej da ucitelka pokoj,ze chce ist prec..zacala som chodit mesiac do novej prace a je to horsie a horsie..ako jej pomoct..nepomaha rozhovor,aby tam chcela a vydrzala..ze nemusi napr spinkat,nech len lezi..vela aj vynechala z dovodu choroby..ale niekedy mam pocit,ze skusa,ci maminka ostane s nou doma..zmenit triedu?alebo co s nou?do prace musime chodit a striedame sa s muzom..od septembra ju caka predskolska a ako to bude 🫣😢 dakujeme za rady,ktore vam pomohli
Ahoj, ja pridám svoj pohľad. Je to klasická štátna škôlka? Z toho opisu mi to trochu tak vychádza. Vôbec sa nečudujem, že tam nechce 5 ročná spať a ani ticho ležať. Ja mám 4 ročnú, vybrali sme jej súkromnú škôlku kde nemusí spať ani ležať, sú tam veľmi dobré učiteľky a celkovo o škôlke som presvedčená že je kvalitná a je jej tam dobre. Mne to vyznieva že sa tam tvoja dcera z nejakych dovodov neciti dobre. Ja osobne by som možno skúsila zmeniť škôlku alebo aspoň triedu.
Ak mozes zmen skolku. Mala za nemusi citit dobre kvoli ucitelkam.
5 ročnē dievčatko nie je 2 ročné. Už by mala vedieť, čo áno a čo nie. Nemá to súvis či je škôlka štátna alebo súkromná. Najľahšie je zhodiť vinu na škôlku. Sorry za úprimnosť. Asi je niekde chyba. Riešiť s pani učiteľkou a samozrejme aj Vy ako rodičia. Až potom, by som to riešila razantne. A možno zmeníte škôlku a cirkus ešte väčší. Nevieš. A možno super. Držím palce.
Mne toto robil syn,nastastie v predskolskej.Zacslo to uz v nedelu vecer,ked vedel,ze rano skolka.Musela som ho nosit na rukach,ani kracat do skolky nechcel.Bol tam zly,uplakany,nechcel sa zapájať,raz im aj usiel v papuckach von a cakal ma nalepeny na plote.
Urobili jednu vec, nevsimali si ho,klasicky milo privitali,aj ked plakal,on si potom vymyslel,ze chce spat,tak mu dovolili si ist lahnut,potrucoval,potom sam od seba prisiel a hral sa.Do nicoho ho nenutili,nevycitali,boli milí a on akoby zistil,ze to nie je nepriatelske uzemie.Tazko bolo aj tak vydržať cely ten rok,ale v skole uz to celkom slo a teraz konci vysokú a planuje dalsiu🤦😀.
Možno by som skúsila psychologickú, v CPPaP sú služby zdarma