Čo kupujete do škôlky, keď má vaše dieťatko sviatok?

5. okt 2022

Onedlho bude mať moje dieťa narodeniny, premýšľam, čo donesieme do škôlky. Čo zvyknete dávať vy? Rozmýšľam, že by som niečo upiekla alebo priniesla ovocie, prípadne kúpila nejakú drobnosť. Ďakujem za inšpirácie 🙂

patka06
5. okt 2022

V škôlke sme mali zakázané čokoľvek domáce pečené, či inak pripravované, aj ovocie len kupované s blokom.
Dcére som zvyčajne dala malé Kinder alebo Milka čokoládky, tie čo sú v balení po viac kusov - rozdala po 1 ks každému.
Od iných detí dostávala Brumíkov, keksíky, lízatká
Deti sa vždy najviac potešili sladkej drobnosti.

angela85
5. okt 2022

Naposledy brumikov,alebo čo je v akcii a dcéra to lubi

nikpa
5. okt 2022

Nosia sa sladkosti alebo syn priniesol raz takú vystrihnutú hviezdičku z farebného papiera a na nej nalepená volaka mala gumenna figúrka, čo vtedy aktuálne letela. Bolo to milé a bolo vidno, že si s tým dali prácu. Inak zvykne nosiť domov lízatka, brumika, Kinder čokoládku. Ja som posielala Kinder vajíčka ale to len preto, že sme ich mali veľa doma. Inak by som tiež len volaku drobnost kúpila.

h2o2
5. okt 2022

Ja som dala perničky včielky kdeže je včielka. Každý bol zvlášť zabalený. Inak zvyknú dostávať mimi balíčky, keksiky. Ovocie dostávajú hocikedy.

lenka2710
5. okt 2022

Ja som vždy nejakú drobnost, keď začínala, bolo ich v triede 12,v predškolskej 22 😅 takže vždy to bolo nejaké lízatko, alebo tie Milka čokoládky, alebo nejaký keksik, ale u nás nosia aj z domu napecene, trebárs mafiny, medovníčky atd

autor
5. okt 2022

@patka06 ďakujem, u nás zasa jasne povedali že sladkosti nie, radšej ovocie

bjanka00
5. okt 2022

Ja som za nesladke veci, kupili sme bublifuky v akci za 35 centov co este lacnejsie vysli ako nejake male coko. Deti prestastne boli.

autor
5. okt 2022

Ďakujem vám, u nás sladkosti nechcú, že radšej ovocie..tak ešte porozmýšľam 🙂

autor
5. okt 2022

@bjanka00 to je super nápad..tiež som rozmýšľala nad nejakou takou drobnosťou alebo nad nejakým domácim koláčom, ale zasa v dnešnej dobe má veľa detí kadejaké alergie, tak neviem..

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka565
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
zuzka565
5. okt 2022

Ja som naposledy upiekla

veronicka88
5. okt 2022

Dnes som to u nás riešila...nesmú deťom dať zjesť nič mimo kuchyňu.take majú pokyny. Takže kúpim lizatka z hroznovehoncukru v DMku a neriešim. Že aj keď donesiem ovocie dajú im ho len dobskrinkyaj keby som s bločkom doniesla)už vôbec nie nič pečene a nedajbože rovno ovocnú misu. Bohužiaľ alebo našťastie🤪neriešim už.

bafka
5. okt 2022

U nas je tiez zakaz nosit ovocie a napecene, kvoli prisnej hygiene. Mame slivkovy sad, nevedeli sme co so slivkami a oficialne (aj neoficialne) sme nemohli doniest do skolky bednicku aby rozdali detom. Tak sme doniesli len tak detom z jeho triedy, davali sme rovno rodicom v sacku a ked chceli, vzali, ked nie, nie. U nas dostava lizatka, brumika, lentilky, bublifuk, najviac asi gumenych medvedikov (take tie mini balenia co je ich vnutri 5ks ci kolko). A my sme tiez dali na meniny lentilky a na narodky gumenych

autor
6. okt 2022

Vidím, že každá škôlka to má inak...
Ďakujem za všetky tipy maminky☺️