Ahojte, chcela by som sa poradiť. Dcéra ma v piatok meniny a chcem aby deťom zobrala do škôlky nejakú drobnosť. Ale nechcem kupovať sladkosti, keďže sa jedná o triedu najmenších deti. Máte nejaký tip?
alebo mozno aj nejake omalovanky ale tak aby s dali rozdelit napriklad, nech ma kazde dietatko jeden obrazok a hotovo. neviem zalezi aj podla zvykov celej triedy
V kiku,tedy som kúpila malé pečiatky. Každé si vybralo akú chcelo.
@zuzka2807 ved viete kupiť aj zdrave sladkosti, napríklad https://www.grizly.sk/yoyo-bear-jahoda-5-x-20-g... 🙂 alebo ja by som kupila farbicky a vytlacila kazdemu 1 obrázok.
Ja som nosila ovocie. Kazde dieta jablcko, alebo doniest par bananov, par jablcok a v skolke im to nakrajaju. Predom sa ale dohodni s ucitelkou si su s tym ok. Alebo peciatky, byvaju v baleni po 26 ks, bublifuky...
U nás v škôlke jedna mamička pre dcérku uštrikovala také malé motýliky, je ich 15, takže s tým mala celkom robotu, ale je to milé 😀 Mne by sa to osobne asi nechcelo, ale keď to niekoho baví, prečo nie, potešilo🙂
Ja piekla mafiny, bábovku a raz sme doniesli tašku jahôd, inak všetci nosili vždy len sladkosti a to majú každý deň naše sa im viac ratalo
nejake nalepky, tetovacky alebo nieco take