Chlapec sa správa ako dievča

11. aug 2023

4-ročný chlapec si oblieka saty,lakuje nechty,hra sa s bábikami a správa sa ako dievca,lekár tvrdí ze je v poriadku…zažil niekto?

hruska91
11. aug 2023

A rodičia?

tamta
11. aug 2023

Mozno je to len obdobie, mozno je prevažne v spoločnosti dievcat, tak opakuje po nich.. A mozno je to dievča v muzskom tele..

ana82
11. aug 2023

úplne normálne aj ja som sa hrala s tatrovkami a brat s bábikami...syn všetko opakoval po sestre a dlho sa vyjadroval v ženskom rode, plakala, papala, cikala...
vyrastie z toho

martinka13
11. aug 2023

4-rocny si lakuje nechty? To by som chcela vidieť....

kacena4
11. aug 2023

dieta v predskolskom veku sa identifikuje s pohlavím apropo odkial ma lak na nechty a saty??

anjelicek26
11. aug 2023

Odpozera a kopiruje sestru alebo mamu.. lebo im kazdy vravi, Ake Su pekne...normalny Dressing Up v Tom veku....

mamamasama
11. aug 2023
viestta
11. aug 2023

Laku je si nechty... No budúce jed začneš vymýšľať príbehy venuj čas priprave

veronika_sk000
11. aug 2023

moj brat bol taky isty, je medzi nami 11 rokov rozdiel, boli sme spolu nonstop, tak mal vo mne vzor, trojrocnemu som lakovala nechty, hrali sme sa aj s babikami, teraz mu taha na 15 a ma za sebou jeden vztah s dievcatom a po dalsich pokukuje 😂 lak vymenil za panske vonavky a tesi sa, ze sa mu meni hlas a stava sa z neho maly muz.. vtedy som bola mierne znepokojena, teraz som velmi spokojna, ze sme sa hrali s tymi babikami, lebo uz v tomto veku ma taky rodicovsky pud, ze sa nestacim divit, s mojim synom su najvacsi partaci, ked prideme, hned odhadzuje ovladac od xboxu a vali sa hrat so synovcom, zoberie ho von a mozem sa nanho plne spolahnut 😊 bola by som na tvojom mieste uplne pokojna

domkakvet
11. aug 2023

Aj ja by som chcela vidiet ako si lakuje nechty.

kathak
11. aug 2023

Nerozumie
Prečo by si sám nezvládol naládovať nechty .moja dcéra bude mat 4roky a zabudla som vyložiť detsky lak na nechty a Len sa mi prišla pochváliť, alo si pekne nalakova

daffodil3007
11. aug 2023

@viestta co je na tom? Moja ako 3,5 r (zabudla som odložiť lak) si nalakovala sama nechty a to naozaj precízne... Prečo by to nezvládol?

andreatytler
12. aug 2023

Ja lakujem mojmu 3.5 rocnemu nechty na nohach, lebo sa mu to paci. Boli sme kupit saty, lebo sa mu paci ako ich nosia kamosky z jasliach a v reklamach na Barbie su tu uz aj chlapci ako sa s nimi hraju.
Neriesim a nebudem riesit nech sa to uberie akymkolvek smerom. Lekar ma pravdu ze ten chlapec je v poriadku.

janinka007
12. aug 2023

Si pozerala zamenu manzeliek, co? 🙈

nevenka
12. aug 2023

@martinka13 aj ja, 8 rocnej nedovolim.