Čestné vyhlásenie do škôlky

guliver19
25. mar 2021

Ahojte, nas dnes v skolke cakali s papiermi ktore musime vyplnit - cestne prehlasenie, ze mam negativny test a chcu aj prilozit odfotenu smsku o teste. Mne sa toto uz nezda normalne. Naco tlacit ked konecne sa preukazujeme smskou. Dostali ste aj vy nieco taketo? Riesi sa aspon toto aj inteligentne a ekologicky a teraz vsetcia tlacit vysledky testov. Podla mna cisty idiotizmus.

loliki
25. mar 2021

ÚVZ dáva usmernenia, že stačí nahliadnuť, lebo odobratím kópie testu porušujú právo na ochranu osobných údajov. Je to nepríjemné hádať sa s ľuďmi, ktorí nevedia čítať s porozumením. O tom je vyhláška - zákon. Kópie vymyslelo MŠ, ktorí si už pochybenie uvedomili.

tehotna40
25. mar 2021

@guliver19 podľa mňa to záleží od škôlky,u nás testy len kontrolujú každý pondelok a podpisovali sme to cestné prehlásenie.

mima1
25. mar 2021

Nas bol tento rok tyzden v skolke potom znova zavreli a museli sme urobit foto sms alebo papier test plus to cestne

klip0
25. mar 2021

Ucim v MŠ tak dam pohlad aj z druhej strany. Co sa tyka informacii na teste, nieje tam nic ine co by o vas skolka uz nevedela (meno, datum narodenia pripadne adresa). My tiez chceme od rodicov vytlaceny test ale je to len z dovodu zrychlenej administrativy nakolko kym sme to nechali na rodicoch, jeden test doniesol, jeden ukazal a my sme museli znacit ktory rodic doniesol, ktory len ukazal, ktoremu do kedy plati ak dal len k nahliadnutiu atd.. Cize kto nám neodovzdal kopiu, informácie sme si museli prepisat a tak sme kopu casu strávili rano len pri tomto. A nie len pondelky, pretoze niekto chldi na test cez vikend a niekto v priebehu týždňa, takze kazdemu platnosť skonci v iny den. Mozte mi verit ze skolky toho maju uz plne zuby a tiez ich to nebavi a nechcu takto obhanat rodicov ale co sa da robiť. Urcite to skolky nerobia preto aby vam chceli zle alebo sa vyvrsovali na rodicoch alebo si dokazovali "moc"

hipuska
25. mar 2021

@guliver19 akože tá čakali? Nechápem, ako tá to mohlo prekvapit. - teraz je taká doba, tak keď dieťa ide ms,zs zistím si, čo treba. Ja som na opačnú stranu prefotila výsledky testov. Tiež chápem tu školu. U nás si inak škola testovala rodičov sama. Takže, kto sa testoval v škole, nemusel už nič riešiť. Ostatní stačilo keď aj zaslali odfotený triednym učitelom

loliki
25. mar 2021

@klip0 A načo vám je tá kópia testu?

zuzanaete
25. mar 2021

U nas staci iba cestne prehlasenie.

klip0
25. mar 2021

@loliki ved som to vysvetlila v tom príspevku, precitaj si ho cely

slawka2208
25. mar 2021

u nás žiadajú testy oboch rodičov každý týždeň plus potvrdenie od oboch rodičov že sú pracujúci. Každý týždeň vypisovať papiere dvojmo o bezdezinfekčnosti.

pininka1
25. mar 2021

@loliki u nas bola hygiena este 3.3. a jasne dali prikaz riaditelke ze musia rodicia a aj my zamestnanci davat kopiu testu. Ked sa ohradila ze kde je to napisane, tak jej povedali ze ich to nezaujima, ze oni to chcu vidiet v dokumentacii,inak bude pokuta. Takze si to nevymysleli skolky.....

liz_lemon
25. mar 2021

u nas nechcu nic, ani CV

taga
25. mar 2021

U nas sa vsetko zadava cez edupage. Ziadne papierovacky

loliki
26. mar 2021

@pininka1 Nevymysleli to škôlky ale MŠ - ministerstvo školstva. Tak som to myslela.