Časte chytanie si pipíka. Môže mať mykózu?

denisocka
22. júl 2011

dnes mam chut zakladat temy a vyzalovat sa 😅

neviem čo sa porobilo synovi / 3,5r) ,ale už 3 týždne si stale chyta pipika, ked sa hra,ked chodi,ked stoji ... stale si ho natahuje a ja teda neviem,či je to normálne ??? alebo chytil nejaku mykozu na pinda ? ta mykoza ma napadala až dnes,lebo pred 3.týž. bral antibiotika , a medzi to si zacal toho pipika stale chytat.

je pravda že sa s nim hra niekedy 😅 ale beriem to ako normálne,ale to chytanie si ho na ulici a počas hrania sa mi teda pride divne,doteraz to nikdy nerobil

preto by som rada chcela poradit, ci mu mam ist zohnat mast na mykozu a preventivne mu ho mastit --ale nevyzera zapaleny,nic ,,, alebo to nechat tak ? doteraz mam pred očami obraz bratranca,ktory si ho stale chytal ( dnes ma 23r a na moju otazku,prečo si ho chlapci chytaju varvel,že maju chut 😀 ) tak teda radsej sa opytam matiek,ako nadrzaných chlapoch

bosorkajarka
22. júl 2011

Ahoj malemu je 1,5 a taky se porad chyta a taha za pindu, ja jsem to zatim nijak neresila ale kdyz uz si otevrela tema tak me to taky zajima ;)

lucikan
22. júl 2011

@denisocka hm, pocuj, len na toto je asi fakt povolanejsi ten bratranec 🙂 ja by som mu normalne aj verila 😀

ber toto ako odvaz, ja ti s tym neporadim, a uz sa "tesim", ked take nastane aj u nas doma 🙂

katy1979
22. júl 2011

asi by som sa skor pozastavila nad tym keby to nerobil 😀
bud tomu prisiel na chut alebo tam je vazne nejaky problem. ked sa ho opytas ci ho to svrbi ci boli nepovie ti?

vejinka
22. júl 2011

my mame ten isty problem.pytam sa takmer 3 rocneho syna preco ho chyta a on ze len tak pytam sa ci neboli a on ze nie.tak ma tiez zaujima co to moze byt ci prebudzanie sexuality alebo choroba

denisocka
autor
22. júl 2011

@katy1979 povie,že sa mu lepia vajička 😀

denisocka
autor
22. júl 2011

teraz ako je teplo,tak len holy chodi,rano už vidim ako si po nom brnka že -mamai aha,narastol mi zasa a smeje sa ... ale vravim,takto počas beznej cinnosti si ho nikdy nechytal. 😅 mne je to aj smiešne,stojime vonku,a on si ho tam natahuje cez teplaky

smudlinka10
22. júl 2011

Tohle dělal od kámošky malej, byla s ním u doktorky a ona jí řekla jen - Přišel na to, že ho má! ... takže asi tak, pokud ho nebolí, tak si s ním prostě hraje 😉 u chlapečků se sexualita probouzí hodně brzo, takže jim je takové "pohrávání" příjemné 😉 možná tohle najdeš i na netu

elephant
22. júl 2011

Ahoj, môže tam byť zdravotný problém. Skús sa ho spýtať, či ho tam svrbí, bolí, alebo niečo iné... Ide mu pretiahnuť predkožka úplne? nemôže to tam mať trochu zapálené?

Inak si myslím, že z 90% si ho chytajú, pretože ho proste majú. Sú chlapci "chytači", a sú takí, ktorí si pipík ani nevšimnú. Ja mám doma oba exempláre. "Chytač" dokáže i spať tak, že si ho drží... 🙂 Pokiaľ tam nie je zdravotný problém, tak v podstate o nič nejde. Akurát, keď ho vidíš, že sa s ním hrá, tak (u menšieho) odtiahnuť ruku, u väčšieho upozorniť, aby si to nechal na dobu, keď bude v miestnosti sám. 🙂

denisocka
autor
22. júl 2011

@elephant no predkozka mu stianut nejde,resp.aj idemale sme po uvolnovani sondičkou spred roka a odvtedy ma proste fobiu,nemozem na neho sakat mi.teda už sme to kus odburali,mozem na neho sahat-namastit,ale stiahnut niema 3,5r a proste ma silu a nedovoli,krici,jaci ... ale tvrdi že ho nebali,ale tak boh vie č tam nema tu mykozu po antibbiotikách.ak to teda mozu chlapci vobec tam chytit 😅

elephant
22. júl 2011

@denisocka priznám sa, o mykóze na žaludi som ešte nepočula.... Skôr si myslím, že ho "objavil", aspoň z toho chovania, čo si popisovala, mi to tak pripadá, tak má z toho radosť 🙂
Nasilu sťahovanie nemá zmysel, už je trošku starší, tak ho skôr môžete naučiť, aby si ho pod tečúcou sprchou skúšal preťahovať sám. Na zdravotný problém to ale podľa mňa nevyzerá.

vejinka
22. júl 2011

mozno by nam vedel poradit @sarzan 😅

vejinka
22. júl 2011

uz to zacina robit aj 9m. Vo vanicke si ho natahuje pretahuje madzgori a miesi ako by ani nebol jeho.a co robi z gulami ani nepisem.ked ukazujem muzovi co robi tak sa chyti za pindusa a povie au 😀 😀

denisocka
autor
22. júl 2011

@elephant no on už teraz sa kaze zatvarat na vecku ked kaka a tam sa ho snazi sam pretiahnut,lebo ho ma furt cerveny a povie,že mamka, mne to išlo iba kus a potom štipalo . ta mykoza ma napadla,ked zena može mat po atb tak možno aj chlap- čo ty @sarzan nato? s tebou som ešte nebola nikdy nikde v teme,len som o tebe stale citala

vejinka
22. júl 2011

musim odpozorovat ci to nemaju po 😀 tatovi

denisocka
autor
22. júl 2011

ale je pravda,že doteraz ho nezaujímal,asi mal aj ten blok ze mu ho pretahovali

zato mladši,ten bude mat len rok a len čo ho vyzlecem z plienky už usmev a natahuje a natahuje ..toto starší nerobil 😀

vejinka
22. júl 2011

podla mna aj pan @sarzan ma s tymto problem.jeho narazky dvihaju 😀 mamicky z kresiel

smudlinka10
22. júl 2011

@denisocka někdo natahuje a za pár let zjistí, že se mu to vyplatilo 😀

smudlinka10
22. júl 2011

@vejinka ty jsi zabila 😀 😀 😀

vejinka
22. júl 2011

mne to robili obaja.ale len vo vani.teraz vsade

denisocka
autor
22. júl 2011

tak ja pockam na erudovaneho odbornika

vejinka
22. júl 2011

idem spat lebo ma napadaju somariny.ach ten sex 😀 😀

smudlinka10
22. júl 2011

@vejinka ožehavé to téma 😀 dobrou noc 😉

martinex
22. júl 2011

mna pri tejto otazke napadol vtip: boli sme taki chudobni,ze keby som nebol chlapec,nemam sa s cim hrat 😀
takze asi len o tom to je 😉
aj ten moj si ho natahuje a hrdo sa vzdy pysi ze ma pipika a vajka 😀 😀 😀

denisocka
autor
22. júl 2011

sme v teme skolkari,ne vo verejnej,xi

vejinka
22. júl 2011

kurnik ja by sa tiez hrala keby muz nespal 😀

vejinka
22. júl 2011

to budu zasa zhave sny dobru noc kocky

smudlinka10
22. júl 2011

@vejinka Dobrou a nezapal to u vás 😀

qitecek
22. júl 2011

Jednou jsem četla článek na Mamince... http://www.maminka.cz/clanek/tatinkove/jak-ucit...
Or.gasmus a ma.sturbace u dětí

Již v kojeneckém věku je možno u chlapečků pozorovat samovolné ztopoření pohlavního údu a u děvčátek ztopoření po.štěváčku a tvorbu poševní vlhkosti. Od dvou let bylo u obou pohlaví pozorováno chování imitující pohlavní styk. Od věku 3 až 4 roky jsou již děti schopny prožít or.gasmus dokonce i opakovaně. Podle pozorování v norských mateřských školkách v tomto věku onanuje již asi jedna pětina dětí. Z vyprávění, kreseb a her je zřejmé, že již od věku 4 až 5 let mají děti sexuální fantazie.

denisocka
autor
23. júl 2011

@qitecek 😨

leteku
23. júl 2011

@denisocka - deni, ten môj si chytal pipíka ešte v brušku v 15tt mi podla toho povedala lekárka, že to bude asi chlapec ak sa pamätáš, že toto robia chlapci 😀 .