Budapeštianska 1 v Košiciach

anicka32
13. feb 2014

Anička 32 : Ahojte mamičky! Rozhodujem sa, do ktorej škôlky by som mohla zapísať môjho Adamka 🙂 Nemám žiadne skúsenosti čo sa týka škôlok, ale zväčša mi kamarátky hovoria, že najlepšia škôlka je Budapeštianska 1. Prečítala som si trochu o tej škôlke, musím povedať že je prekrásna!! Z informácií vie, že majú vždy nové hračky, krásne priestory, úžasné pomôcky, tie veľké elektronické tabule na učenie, učiteľky sú milé, prenádherné átrium (odporúčam pozrieť fotky na ich webe : www.msbudapestianska1.sk , nehovoriac o prekrásnych triedach ktoré priam kričia aká je tá škôlka úžasná, no proste luxus!!! Stále o nej píšu v novinách, že je najkrajšia škola, má niekoľko ocenení, stále sa všade zapája do každej súťaži, deti sú takmer všade- čo sa týka napríklad krúžok červenáčik- boli už v novinách, v správach atď 🙂 ale chcela by som vedieť ako sa tam páči detičkám 🙂 takže nejaké tie komentáre k nej ak ju poznáte, dakujéém a môžte porovnať aj s inými 🙂) 🙂

katusskaa
13. feb 2014

no, pozrela som stranku a dost upgradovali odkedy som tam bola naposledy🙂 neviete kedy maju zapis?

mojabarborka
13. feb 2014

Ahoj Anička 🙂 Máš absolutnu pravdu a ani neváhaj, tá škôlka je určite najlepšia v celých Košiciach! Porovnala som si Budapeštiansku 1 s Budapeštianskou 3.. dieťatko mi chodilo do trojky ale preložila som si ho do jednotky- a bolo to najmúdrejšie čo som mohla urobiť. Adamkovi sa tam určite bude páčiť!! Nemôžem pochopiť ako môže trojka prežiť vedľa jednotky ;) Pozrela som si aj iné priestory v ostatných škôlkach na Ťahanovciach a všetko to je bieda, majú staré nábytky, hračky.., nechápem kam dávajú tie peniaze. Výnimka je Čínska, tá je ešte pekná, no odo mňa bola ďaleko takže som ju vyškrtla ale inak by som dala do čínskej – tam je to pekné aj príjemný ľudia čo som sa dopočula. A átriu by som sa chcela vyjadriť: Prednedávnom tu bola diskusia, že Budapeštianska 3 má átrium a Budapeštianska 1 nemá. No mali by sa mamičky dať na správnu mieru, a to že trojka má átrium v takomto stave : http://www.osvetake.sk/Boli-sme-pri-tom/Podujat... (na konci fotky) a jednotka v takomto: http://www.msbudapestianska1.sk/gallery/?name=a... takže tu vidno kto sa o svoju školu stará a kto nie ;) Jednoznačne odporúčam materskú škôlku budapeštiansku 1 ! Ani neváhaj. Ľudia sú tam príjemní, o dieťatko sa ti veľmi dobre postarajú. ;)

Katusskaa: neviem kedy majú zápis, ale mala by si podať čo najrýchlejšie lebo majú stále plno. Kamarátka sa tam nevedela minulý rok dostať vďaka nadmernému počtu detí- nečudujem sa, ale musíš sa ponáhľať 🙂

anicka32
autor
13. feb 2014

Katusska ja už všetko viem, celú stránku naspamäť už asi viem 🙂 tu máš informácie o zápise - http://www.msbudapestianska1.sk/index.php?id=ak... dúfam že som ti pomohla. Ty máš nijaké informácie o tejto škôlke?? 🙂

lenkamilanko
13. feb 2014

musím aj ja pochvalit ich web, dlho som tam nebola a vsimla som si krasne nove fotografie! Skolka sa snazi zapojit rodinu v co najvescej miere, ci uz mamicky, oteckou a dokonca aj starych rodicov. Dobra ponuka kruzkou a dokonca maju aj vlastnu posilnovnu. O atriu som nevedela ani, dakujem za informaciu- fotky su vazne nadherne!! Dvor je prekrasny, mam okno priamo s vyhladom na skolku a vidim ako sa moje deticky krasne hraju no je to uzasny pocit. Chodia sa aj klzakovat ked je snezik 🙂 Ucitelky sa im venuju, vidim ake su stastne, dokonca s tej skolky nechcu odist a cez vykend sa ma pytaju ci tam mozu ist 🙂 🙂 🙂 cele to tam renovovali, multifunkcna miestnost je krasna, tusim sa tam vyucuju kruzky- nie som si ista. Riaditelka je mila a sympaticka pani, ucitelky su prijemne. Co sa tyka stravy tak je vraj vyborna (hovoria mi deticky) len im nechutia ryby ale inak vsetko s chutou papkaju a dokonca mi vravia, ze neviem varit tak dobre spagety ako robia v skolke 🙂 Ja na tuto skolku nemám ziadny negativny ohlas ;) odporucam

lenuska2010
14. feb 2014

To je úžasná škôlka ! 🙂 Detičky sa tam nikdy nenudia, chodia cvičiť do fitnes posilňovni, potom tí zlatučký mladí záchranári no proste rozkošné 🙂 majú veľa aktivít na škôlke spolu s rodičmi tvorivé dielne aj teraz vo februári budú vybarat masky s nami, s rodičmi, moje dietatko sa na to teší. Čo som sa dopočula tak nejaké laboratórium sa tam chystá spraviť riaditeľka, vraj ďalšie nové hračky prišli, mladí chemici tam budú 🙂 Átrium je božská vec, vážne úžasné čo tam je: V skleníku na átriu sadili zeleninku, tuším paradajočky a papričku. Áno strava je výborná aj moja Danka hovorí! 🙂

#mš #budapeštianska #budapeštianska1 #košice #užasná