Zdravim mamky,
V prvom rade sa chcem opytat,ci mate skusenosti s autist.skolkou v Myslave,ci su triedy rozdelene podla stupna autizmu ako v Presove .
A dalsia ,su tu niektore,ktore maju autist.dieta mladsie ako 3 a kan chodia,kedze vsetko je uz od 3r.
Dakujem
Dobry,aj moj ma nastupit v septembri 😊
No my sme mali 2x stretnutie s pani riaditelkou, vy nie?
My sme dali cas od 8,00-14,00, platby su ako v klasickych skolkach,strava zabezpecena.
Netusim,ako to moj bude zvladat este, lebo mava denno denne zachvaty,uvidime...
Pokial viem tak nie su tak rozdelene..su tam 2 triedy kde su skvolkari..a vyssie sa postupuje podla veku...+ trieda kde uz su starsi...kazdy sa uz uci individualne podla toho co zvladne
Ahoj aj moja nastupuje od septembra do skolky, cize zajtraa do myslavy... Mozno budu spolu 🙂
My sme v 1M triede
Ano,aj my sme v 1m,😉
@zuzanaheczko ahoj. Ako ste sa tam dostali? Mali ste predtým oficiálne diagnostikovaný autizmus? Nám bolo povedané že až po 3 rokoch. My si myslime že niečo asi nás maly má teda nejaké prejavy ale či jeho len nevyzretosti to netušíme.
Ani my nevieme stale.aky stupen
.. Vysledky len z acva mame,specialne pedag.centrum,psycholog a pedopsychiater len ustne mi povedsl,cakam na papiere.
O rok mame rediagnostiku
@sh
@shiroitora ako sa vola Vasa ratolest?🙂
Aj my sme v 1 m
@googlinqa vy ste Emkina mamka?🙂
Moj je Leo. EMMKA si rada kresli som si vsimla,zlata
@zuzanaheczko no ano, skusite tu logopediu?
Mozme,my chodime aj k Alenke Cernej.na Furcu,aj na liecebnu pedagogiku. Manzel na rodicku Vam spominal,ze Leo.nic.nerozprava?bojim sa,že ani.do 3r nebude.:-/
@zuzanaheczko nás začal cca mesiac pred 3 rokom ale veľa slov úplne obráti opačne ☹. Viete mi odporučiť dobrú logopedička? Respektíve mi sme chodili cca v 2 rokoch za detskou psychologickou Vranovskou ale mám menšie dieťatko a nebola moc nadšená že nie sme samy lebo sme chodili spolu. Tak sme prestali lebo všetky ostatne psych. Boli obsadené. Ona mala vtedy podozrenie respektíve nepotvrdila ani nevyvrátilo autizmus. Viete mi poradiť čo robiť teraz? V auguste mal maly 3 roky. Dakujem
@googlinqa
@shiroitora
Skuste dr rozenbergerova,nová nemocnica
@kvietok173 ano rosenbergerovu ak treba neurologa aj dr adamova
@kvietok173 a specialne robia diahnostiku uz aj v presove
@zuzanaheczko syn sa vola Williem .
Žienky, pozerám že príspevok je spred 5 rokov. Môj synček nastupuje v septembri teraz. Ako by ste to spätne hodnotili? Synček nerozpráva takže sa bojím že aj keby niečo tak sa nedozviem :( ďakujem veľmi pekne za informácie 🙏
Dobry den, mozno vy ste odpoved nedostala ale asi uz viete zo skusenosti viete poradit co potrebujeme do skolky? V septembri ma nastupit syn. Dakujem