Ahojte poradte mi kde je anglictina pre deti od 4rokov.
Hladam nieco Vrakuna, Po. Biskupice, alebo Dolne Hony
Najblizsie viem akurat Ruzinov ale chcela som nieco tu
Dakujem
\
ahoj,
ja som mala na mysli len nejaky kurz poobede o niecom takom nahodou nevies?
dakujem za odpoved
baby, ucim Aj a zvazujem aj nad kurzami pre malinke deti:Bol by napr. zaujem o kurzy pre deticky+mamicky??-bohuzial nie som z BA, len sondujem vseobecny zaujem
ahoj z mojej strany by zaujem bol, mam 4 rocneho syna, a na dolnych honoch ani vo vrakuni nic nie je
takze by dopyt by bol.
utuska, u nás by bol tiež záujem. 😀
caute ja doma rozpravanm s malou taliansky a manzel anglicky sem tam
Chodit na kurzy s detmi je pekne a moderne ale dieta sa nic nenauci okrem "odverklikovanych" basniciek, pesniciek a slov ktorym nerozumie respektive nauci sa ako sa povie to a to ale v zivote ich nepouzije samo v kontexte.
Musite zacat vy s nim komunikovat, vas partner, TV, radio , knizky a to denno denne inac je to strata penazi a casu za kurzy, respektivne su to iba zaujimave stretnutia s inymi rodinami
tesoro-suhlasim 😉 ,preto ma napadla myslienka anglictina pre mamicky s detmi,no mal by tam byt predpoklad,ze mamina uz ma aspon zaklady..
moj maly pozerava na dvd rozpravky na 90% v anglictine - nestazuje si...ked ho dam na jazyk, mate dojem, ze bude vediet lepsie sa chytit?
ahojte, vo Vrakuni je v MC Rybka detska anglictina ucena roznymi formamy priblizne od 18 mesiacov do 4 rokov ale pokial sa dieta bude zabavat a nauci sa kludne aj so starsim dietatkom sa to da vyskusat. Vstup je jednorazovy takze nicomu sa nezavazuje.
@melory ja si myslim ze urcite 🙂 bude to pre neho vacsia zabava ak aj bude poznat nejake pesnicky uz.
Mame podobne problémy a tu neviem si nájsť podľa mna tu je lokalita chudobná asi veľa ľudia nemajú peniaze :(
Nase deti maju anglictinu poobede v skolke 2x tyzdenne. Prihlasila som ich,a nelutujem,vela sa naucili,lektorka je fajn,mali aj besiedku. Kurz sa vola english for fun,a v lete robia aj denny tabor na 5 dni.
Ahoj @anitka. Anglitcinu v MC Rybka neodporucam, lebo sme tam chodili uz davnejsie a pani co to vedie bohuzial nevie po anglicky, ale snazi sa deti naucit anglicke pesnicky - ako chvalim snahu. Bohuzial velmi vela chyb vo vyslovnosti, takze dieta sa vlastne nauci zle slova ....je to nieco ako keby si ucila dieta vyslovit miesto stolicka - spolicka....mali rozdiel, ale zbytocne, ked sa mozes rovno spravne naucit. Co odporucam - pozri centrum Gasparko resp. tam zavolaj. Na 100% tam prebieha kurz AJ, ktory je vedeny jazykovkou Watts english a je tam priamo cisto anligcky hovoriaci lektor. Aj ked v lete su prazdniny. Rozdiel je v tom, ze deti sa neucia prekladat typu slon-elefant....ale ucia sa a maju napocuvane cele vety t.j. This is an elefant. - Dieta ti spociatku sice neprelozi ze co to to "This is an" je v slovencine - ale proste si krasne napocuva ze na otazku What is this? - reagujes This is an....
Ahoj, poradiť neviem lebo niesom z okolia BA. Ale možno pomôžem týmto kurzom pre deti : www.anglictina-bez-biflovania.sk/anglictina-pre... Je to online a tak môžu deti precvičovať angličtinu z pohodlia domova hádam pomohlo :D
ahojky je tu na dol.honoch anglická školka galileo 🙂