Alma verzus Detská reč

katkamarosova
21. máj 2012

Ahojte: Hladám dobrého logopeda-3,7r.chlapec. Má narušeny vyvoj reči. Chodíme do súkr. centra Alma... Ked už mám platit,tak at je to aj dobre. Aj v školke mi povedali,že musíme začat na tom pracovat...
Rozmýšlam aj centrom Detská reč-myslím že tam majú skor vačšiu špecializáciu na takéto detičky 🙂
Len problém je v tom že som tam mohla s malým nastúpit,ale som sa na to "vyprdla" a šla som do Almy. Či v tom nebude problém.
Hladala som skor čo najbližšie k bydlisku.
Otázočka ešte..ktoré centrum čiastočne prepláca tieto služby poistovna dialog al.detská reč? 😀

lienockaa
22. máj 2012

@katkamarosova -my sme boli v institute detskej reci, u pani lacikovej, ale len 1x-syn mal iba vyvinovu neplynulost, stacila tato jedna navsteva, boli k nam velmi mili, syn pekne spolupracoval-mal vtedy len dva rocky- a hlavne nam pomohli..platila som, isli sme z vlastnej iniciativy, nie cez lekara, ani nic podobne, takze neviem, ako je to s hradenim cez poistovne..ako sme boli na chodbe, tak sme mali moznost vidiet aj ine deticky s tazsimi poruchami a aj ine logopedky, vsetky boli maximalne mile..nam osobne sa pacilo..

mzubarka
22. máj 2012

Ak nechces, aby si dopadla ako ja so synom, neodporucam Institut a logopedky tam. Viac sa vyjdrovat nebudem, pretoze sa mi tu vyhrazali, ze ma daju na sud, atd. Ak chce, viac napisem do IP. Almu nepoznam - neviem posudit.

evina313
22. máj 2012

@katkamarosova ahoj, ja chodim s Miskom k logopedicke do Ruzinovskej nemocnice a som spokojna. za sedenie platim 8 eur, co nie je az tak vela. je velmi mila, len neviem, ci to nemas moc od ruky ☹ ja tam chodim tak raz za 2 tyzdne

katkamarosova
autor
22. máj 2012

@evina313
Ahoj ...dakujem...ostaneme tam kde sme 😀 Miško má aký problém ked chodí k logopedovi?
My zatial chodíme každy týžden...ale na dieta sa nemá šetrit,aby sme si v budúcnosti nevyčítali 😵

evina313
22. máj 2012

@katkamarosova Misko zle vyslovuje, slovnu zasobu ma dobru, s vyslovnostou je to horsie. nehovori č, ž,š, l, r...
musim priznat, ze to trosku flakame, Misko uz zacina trucovat, takze necvicime pravidelne
do Ruzinovskej chodime na odporucanie znamej, ale sme spokojni.
nerada setrim na svojich detoch, ale centrum pekna rec sa mi zdalo doooost drahe. a ked si vezmes, ze tam budete chodit mozno par rokov... 😖 , radsej volim zlatu strednu cestu 😉