Aký máte vzťah s asistentkou vášho dieťaťa?

netswan
18. máj 2022

Dobrý deň, chcela by som sa spýtať ako vnímate asistentku vášho dieťaťa, či máte bližší vztah, alebo len sa opýtate na dieťa a hotovo.
A ešte by ma zaujímalo či do školky na konec školského roka nosíte taký istý darček ako učiteľke. Napr kvety.
Ja rozmýšľam, že tej pani by som kupila napr väčšiu kyticu, lebo v podstate dostane len od našej, ale po druhej stránke aj učiteľky sa jej venujú. No ďalšia vec, že ja som moc neni na dary pre učiteľky. Tak to bude ozaj drobnosť.

pribinak
18. máj 2022

@netswan kyticou nič nepokazis, je to milé, úctivé, ale zároveň nenútený darček

maj_mik
18. máj 2022

@netswan ako učiteľka môžem povedať, že ma vedia viac potešiť maličkosti ako čaj, čokoládka, hrnček a podobne 🙂 Tak možno pani učiteľke dať čokoládu a asistentke sypaný čaj a nejakú sladkosť? Inak u nás v triedach sa dávalo vždy aj asistentkám, ale tak oni trávili aj cez prestávky čas s deťmi, hrávali sa a podobne…

luccija
18. máj 2022

@netswan kúp kávu, čaj, čokoládu...u nás sa s asistentkou dosť rodičia rozprávali veď bola s ich dieťaťom viac ako oni

lija22
19. máj 2022

donesiem taky isty darcek ako ucitelke. Beriem ju ako rovnocenneho partnera pani ucitelky. Pre mna je aj ona ucitelka

bafka
22. máj 2022

Moja kamaratka robi asistentku a teda co sa bavime, vela casu stravi doma pripravou do skoly. Lebo ona na rozdiel od ucitelky si musi dane ucivo pripravit formou aby to dane dieta pochopilo. Resp neviem ci musi, ale ona chce. Viem, ze mala v triede dievcatko a ucili sa nasobilku a ona jej vyrabala nejake karticky a kupila jej nejake gulicky aby jej to tak lahsie vysvetlila…akoze fakt sa tym detom venuje. Tak sk myslim, ze aj asistentka si nieco male zasluzi. Fakt len sypany caj alebo nejaka lepsia coko, alebo medovnicek. Oni s tymi detmi travia dost casu.

netswan
autor
26. máj 2022

@bafka jasne, aj my máme zlatú asistentku. Ďakujem za odpoveď