Ahojte, chcem sa spýtať, naša malá chodí do predškolskej triedy, tento rok končia. Sme veľmi dobrý kolektív, učiteľky sú super a budú nám veeeeeľmi chýbať, veď boli s našimi deťmi 4 roky.
Preto sa chcem spýtať - čo ste dávali, alebo čo chystáte svojim učiteľkám na pamiatku, na konci šk. roku?
Ďakujem za rady a tipy.
ahoj, ja by som dala nieco od deti. ked je su to oblubene ucitelky, tak im spolocne vyrobte nejake velke srdce a nech deti nan pootlacaju svoje rucky a podpisu sa, to ich uz urcite naucili 😉
takyto dar ma ovela vacsiu hodnotu a mozu si s nim ucitelky ozdobit triedu.
my sme to robili nasej ucitelke na hudobnej na narodeniny a bola velmi prekvapena a stastna, trosku si od dojatia poplakala 🙂
V našej škôlke som videla na stenách chodieb niečo ako maturitné tablá, samozrejme v detskom prevedení. Veľmi sa mi to páčilo, určite to bude učiteľkám pripomínať "ich deti" a zároveň je to naozaj veľmi estetické, na jednom som videla detičky ako motýliky - boli z bývalej motýlikovej triedy, vymyslieť sa dá všeličo.
Nemusi to byt ani nic hmotne, potesi aj esemeska, kresbicka od dietatka s venovanim, alebo aj vyrobene papierove podakovanie od deti - nieco ako pohladnica. Moja mamina je ucitelka v skolke uz takmer 30 rokov, ale vsetko ma doma pekne odlozene, na pamiatku.
Este aj po rokoch si pamata, co od ktoreho dietatka dostala. Vdacnost v akejkolvek podobe vzdy potesi 😉
ja som viedela ze davaju aj darovacie karty (alebo ako sa tomu hovori) predplatenu manikuru, kadernicku, restrauraciu atd.
My sme kupovali orchideu v kvetináči, a detičkám sme prichystali hostinku. 😉 😉
som učiteľka, súhlas s butrus, lenja123 a mamalina - drobnosť, na ktorej sa spolupodieľa dieťa ma poteší najviac a tiež si to odkladám 😉 , do malej milej vecičky, ktorú vyrobí drobec sa totiž premietne kus jeho energie a srdiečka, tak to má hodnotu úplne inú ako čokolvek, čo kúpite.
skúste pozrieť niečo cez tie zľavové portály,tak vyjde nejaká drahšia vec na pár € napr:
http://www.hyperzlava.sk/sk/ponuka/3758?a_aid=4...
ja pozerám cez toto,tu je väčšina zliav http://zlavy.sme.sk/
ja iba kyticu kvetin, ostatne je zbytočne a pochybujem že učitelky budu mať pri toľkých detoch a absolventov MŚ priestor na rôznych anjeličkov alebo nejakých iných prkotin🙂 možno by som riešila tak že by som dala niečo škôlke čo by aj pripominalo dieťa ale bolo by to pekne a užitočne pre škôlku.