Akú škôlky v Liptovskom Mikuláši vybrať?

nadka01
23. apr 2010

Ahojte mamičky.
Neviete mi prosím poradiť ,akú si vybrať škôlku v Liptovskom Mikuláši?mám nejaké referencie o MŠ Bublinka,ale tá je už na rok 2010/2011 vraj obsadená.Tak hľadám niečo iné.Chcem,aby sa malá učila angličtinu,mala nejaké krúžky a bola to škôlka,kde sa nebudú len hrať ,ale budú mať kadejaké aktivity na rozvoj.

lila794
7. sep 2010

@nadka01 Ahoj Nadi, uz zhanate skolku? A nasla si nakoniec nieco? A Agatik na Podbrezkach - nevies o nej nieco viac? Ja sice zhanam pre maleho az na buduci skolsky rok, ale viem, ze dobre skolky su uz rok dopredu obsadene. Tak rozmyslame, kde maleho prihlasit. Bublinka je kde?

maminka11
12. sep 2010

skolky v meste su na stranke www.lm.sk v sekcii obcan a potom školstvo a mladež, niektore ms tam maju aj web. stranky
do skolky sa prihlasuje k šk. roku 2O11/2012 od februara do marca v roku 2O11, ked je volne miesto, tak deti do ms beru aj pocas roka

nadka01
autor
16. nov 2010

Ahoj Lila. Od septembra sme zacali chodit do agatiku na Podbrezinach.Sofinka je velmi spokojna a najradsje by chodila do skolky aj v sobotu :D. Skolka ma vypracovany edukacny plan, za tie 2 mesiace sa naucila kopec pesniciek, basniciek,na nastenkach ma vsetky svoje vytvory. Som maximalne spokojna.Mozem len odporucit. Skus skocit za pani riaditelkou a urcite sa da nastupit aj v priebehu skolskeho roka.

mixalka27
20. jan 2013

Maminky z Lm, ako je to so skolkami v mikulasi,kedy sa treba prihlasit,od akeho veke vezmu deticky a ktora je naj.,dakujem

drobec222
12. feb 2013

nasla som super stranku http://kamsdetmi.sk/predskolske-zariadenia/ mozno tam najdes odpovede na otazky...hore v menu maju aj clanocek o skolkach spolu so vzorom prihlasky, vpravo hore si staci vybrat kraj 🙂

mpravda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mnpop
10. jan 2017

@mpravda dobrý deň, prosím Vás aký je poplatok v Stonožke?

mpravda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
zuzka0903
11. feb 2017

Vazeny pan som sokovana ze pan Phd siri po nete taku informaciu ina mamicka povedala ze dieta nehali v skolke stat dieta na terase v mraze lebo nechcelo jest. Ako to mozte tvrdit? Ak sa nieco take zaklada na pravde uz by to riesila skolska inspekcia. Tak netarajte

mnpop
11. feb 2017

@zuzka0903 dobrý večer, Vy máte prosím nejakú skúsenosť? My sme sa nakoniec rozhodli pre Vranku v Liptovskom Mikuláši. Mnoho mamičiek mi ju chválilo a nemám nič proti súkromným škôlkam a teda mohli by sme si to aj dovoliť, no aj medzi štátnymi sa nájdu fakt dobré.

maminka11
11. feb 2017

@mpravda nechcem oponovat, spokojny mozete byt, ale vyjadrim nazor: Školne vo vsetkych MS v meste je 12 eur na mesiac + strava cca 26 eur, v statnej ms predskolaci neplatia skolne, v sukromnej ano. Jasne ze divadielka, koncerty atd sa platia navyse, aka je vsak frekvencia akcii v skromnej a statnej ? Urcite tych akcii je viac v statnej ms v meste LM ako v sukromnej Stonozka. Preco potom vela rodicov deti zo Stonozky hlada miesto v mestskych MS aj pocas roka? A nakoniec vieme, ze rodicia sponzorsky prispievaju aj v Stonozke okrem poplatku 100 eur. A to je Stonozka mestom financovana 80 % z toho, co dostavaju mestske MS. Najdete si to na stranke mesta LM pri schvalovani rozpoctu. Ale samozrejme, vsade sa najdu spokojni a nespokojni rodicia a to vo vsetkych MS. Tak Vam nazor neberiem 🙂, vsak ste s dietatom presli hadam aj po piatich ms v meste 🙂.

mpravda
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
maminka11
12. feb 2017

@mpravda nebola mne urcena odpoved, ale musim reagovat, zrejme ste sa zmylili, o tom, ze dieta stalo na terase sa "hovorilo" o Bublinke a nie Zirafke 🙂. Take veci nie su spravne, ale stavaju sa, zial, ale aj zo Stonozky utieklo male dieta (cca pred 3 - 4 rokmi, afera ktora sa podarila ututlat), ktore odchytil cestujuci na zastavke, co je oproti Stonozky a dieta odviedol na policiu. Ucitelka nevedela po cely cas, ze jej chyba dieta, az ked volala policia ☹, ci im dieta nechyba. Taketo situacie netesia nikoho ani rodicov a ani ucitelky, ale myslim, ze trosku nadhladu a normalneho realneho pohladu treba od vsetkych rodicov. Velmi casto zo strany rodicov je antipatia voci ucitelke a prenasaju to potom aj na dieta, moja skusenost a vsetko je zle a zle. Verim vsak, ze z toho poctu deti, co su umiestnene v MS v meste LM je iba velmi malo nespokojnych rodicov a ostatní, ak sa najdu, dokazu riesit problem v danej MS a nie na fore MK. Viac reagovat na tuto temu nebudem, nazor som vyjadrila.

zuzka0903
12. feb 2017

@mnpop tak Vranku alebo Stonozku? Clovek sa straca vo Vasich skolkach. Ja mam skusenost v Bublinke a iba pozitivne. Prajem Vasmu dietatu aby ste VY ako rodic boli spokojny s jednou skolkou skolou a nesposobovali dietatu stresy s castym menenim prostredia a vytvaranim si kamaratskeho prostredia. Verim ze VY to poznate z teorie.

zuzka0903
12. feb 2017

opravujem sa o Zirafke alebo Stonozke hovorite? O Vranke hovori ina pani.

mnpop
12. feb 2017

dakujem všetkým za rady... My sme rozhodnutí pre Vranku a verím, že bude všetko v poriadku. Je pravda, že ľudia sú rôzny a keď niekto chce, tak problém spraví zo všetkého, čo sa dá...