Ahojte,nemáte nejaké tipy ako naraz zabaviť 2 ročnú a 5 ročného? Okrem takých klasik ako kreslenie,naháňanie a pod.
Kineticky piesok...
@tatisna pozri na https://eduworld.sk/cd/hanka-herinkova/4392/mon..., ale nechávaj im aj priestor, aby sa hrali samé, deti vôbec nepotrebujú nonstop animátora
Dik za odpovede, veľa veci využívame,ale väčšinou je probl m v tom že starši už rozumie nejakej hre ale mala ešte nie,napr.pexeso. Takže traja sa to nemôžeme hrat, mala len narúša hru 🤪. Tak hľadám nieco nové čo zabaví oboch.
@elizabet173 niekedy mám výčitky že sa malo s nimi hrám ale pri udržiavaní domácnosti je to ťažké. Navyše často robím policajta,sudcu,a pod.lebo si robia zle...
@tatisna nie, nemaj výčitky, veď nie si stroj. Priprav im nejaké činnosti, ale nechaj ich, nech sa zabavia aj samé. Niekedy sa na upratovanie vykašli, maľujte, modelujte, pozorujte hmyz na lúke, alebo oblaky na oblohe, hrajte sa s loptou, varte spolu, pečte, ale nemusíš sa im skutočne venovať stále, také deti nemajú potom fantáziu, len čakajú, kto im akú zábavu ponúkne na podnose.
Ako viem, že pracovné zošity neznejú 2x prítažlivo, ale my sme kúpili od Taktiku teraz tie Big blocky, čo majú nové a uplne to naše 3 a 5r. drobcov zabavilo. Potom som teda urobila väčšiu objednávku a máme teraz doma aj iné veci Čarovné kriedy, Tvorivky. Ako nečakala som, že práve našich zaujmu nejaké zošity, ale asi je to fakt o kvalite tých úloh a zostrojení pred deti. Čiže taká rada odo mňa 🙂 Aj pracovné zošity vedia ušetriť čas a je to navyše zmysluplné. 😉
Nechaj ich nech si sami vymyslia. Len dohliadni aby sa nezranili.