Poraďte mi ako vznášajú vaše deti zmeny v škôlke? Synček nastúpil v septembri ako 3r,začiatky boli veľmi ťažké. Plavák,nevedel si zvyknúť. Zakaždým keď bol doma chorý alebo po víkende zas plač a znova si zvyknúť. Tento týždeň má choré učiteľky a celé dni je s novými učiteľkami. Začal sa docikavat v škôlke,pytam sa ho či nestihol alebo prečo. On že boji sa povedať novým učiteľkám. Zachvilu budú vianočné prázdniny,už dopredu viem že v januári to bude zase ťažké nabehnúť na školský režim. Poraďte mi,aj vaše deti takto ťažko vznášajú škôlku? Ako mu mám pomôcť?
Ahoj. Aj moja malá mala tazke zaciatky. Nehrala sa s detmi, len sledovala. Tiez sa pocikavala jednu dobu.. nerozpravala.
No casom sa to zmenilo a zacala sa tesit na skolku. Ucitelky ma rada, nasla si kamaratky.
Potrebuje len cas na to aby si zvykol. Ja som hovorila len pozitivne o skolke kazdy den. Ze tam maju hracky ako tam je dobre. Kupila som jej aj knizku o skolke doteraz jej ju citam pred spanim 😁
Neboj, zmeni sa to 🙂 musis len vydrzat a byt silna.
@kukulda1234 veľmi inteligentná odpoveď... Tebe sa nikdy nepodaril preklep?
@kukulda1234 Preklep z mobilu
@slniecko66 Aj môj väčšinou len sleduje deti a hra sám.Ani nerozprava v škôlke Aká knižka to je o školke?
Syn to nezvláda už štvrtý rok. Ale napr vďaka covidu plus rekonštrukcii škôlky nechodil 11 mesiacov! Plus je v kuse chorý.
@slniecko66 Ďakujem za typ,skúsim knižku zohnať.No u nás malý celý deň ticho,idem poobede preňho a na šatni pustí rozpráva sa normálne.Ucitelka minulé za dverami počúvala veď on vie ako krásne rozprávať,len v škôlke nechce ktovie prečo.
@letfenixa Kovid začal keď mal malý rok a potom dva roky sme nikam nechodili len doma.Tak ťažko si zvyká na škôlku keď bol stále len so mnou doma.