Ako vznášajú vaše deti zmeny v škôlke?

16. dec 2022

Poraďte mi ako vznášajú vaše deti zmeny v škôlke? Synček nastúpil v septembri ako 3r,začiatky boli veľmi ťažké. Plavák,nevedel si zvyknúť. Zakaždým keď bol doma chorý alebo po víkende zas plač a znova si zvyknúť. Tento týždeň má choré učiteľky a celé dni je s novými učiteľkami. Začal sa docikavat v škôlke,pytam sa ho či nestihol alebo prečo. On že boji sa povedať novým učiteľkám. Zachvilu budú vianočné prázdniny,už dopredu viem že v januári to bude zase ťažké nabehnúť na školský režim. Poraďte mi,aj vaše deti takto ťažko vznášajú škôlku? Ako mu mám pomôcť?

ladybug138
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kukulda1234
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
slniecko66
16. dec 2022

Ahoj. Aj moja malá mala tazke zaciatky. Nehrala sa s detmi, len sledovala. Tiez sa pocikavala jednu dobu.. nerozpravala.
No casom sa to zmenilo a zacala sa tesit na skolku. Ucitelky ma rada, nasla si kamaratky.
Potrebuje len cas na to aby si zvykol. Ja som hovorila len pozitivne o skolke kazdy den. Ze tam maju hracky ako tam je dobre. Kupila som jej aj knizku o skolke doteraz jej ju citam pred spanim 😁
Neboj, zmeni sa to 🙂 musis len vydrzat a byt silna.

lydus2015
16. dec 2022

@kukulda1234 veľmi inteligentná odpoveď... Tebe sa nikdy nepodaril preklep?

autor
16. dec 2022

@kukulda1234 Preklep z mobilu

autor
16. dec 2022

@slniecko66 Aj môj väčšinou len sleduje deti a hra sám.Ani nerozprava v škôlke Aká knižka to je o školke?

slniecko66
16. dec 2022

Tuto ma. No u nas to iste.. trvalo to mozno aj pol roka. Uz som sa bala, ze ci je vsetko ok. Ale ucitelka mi potvrdila, ze je to normalne. Dieta ma velku zmenu musi si zvyknut.
Raz som prisla pre nu a len pocujem ako sa rozprava s ucitelkou. Nechapala som 😂 ona tiez uplne prekvapena..

letfenixa
16. dec 2022

Syn to nezvláda už štvrtý rok. Ale napr vďaka covidu plus rekonštrukcii škôlky nechodil 11 mesiacov! Plus je v kuse chorý.

autor
16. dec 2022

@slniecko66 Ďakujem za typ,skúsim knižku zohnať.No u nás malý celý deň ticho,idem poobede preňho a na šatni pustí rozpráva sa normálne.Ucitelka minulé za dverami počúvala veď on vie ako krásne rozprávať,len v škôlke nechce ktovie prečo.

autor
16. dec 2022

@letfenixa Kovid začal keď mal malý rok a potom dva roky sme nikam nechodili len doma.Tak ťažko si zvyká na škôlku keď bol stále len so mnou doma.