Ako prebieha zápis do škôlky v Petržalke?

kikina84
22. feb 2013

rada by som vedela ako prebieha zápis dieťaťa do škôlky,ako to funguje od minuty kedy prídete s prihláškou do škôlky až kým Vám dieťa nezoberú,aké tlačivá sa vyplnaju a aké dokumenty su potrebne..dakujem

sissy27
22. feb 2013

@kikina84 zoberieš prihlášku, vyplníš, k tomu chcú tuším potvrdenie od lekára a kópiu rodného listu, ale všetko ti tam povedia, a čakáš na rozhodnutie... naozaj to nie je nič, na čo by si sa potrebovala nejako špeciálne "minútu po minúte" pripravovať alebo dopredu zháňať nejaké dokumenty, ktoré bežne k dispozícii nemáš...

kikina84
autor
22. feb 2013

@sissy27 no zaujima ma hlavne to zamestnanie..ci vyzaduju nejake potvrdenie od zamestnavatela,pripadne ci sa podpisuje nejake cestne prehlasenie..D

kikina84
autor
22. feb 2013

@jasminet dakujem

jasminet
22. feb 2013

@kikina84 v tom linku mas aj ziadost a tam je uvedeny aj zamestnavatel... v petrzalke sa teda pise do ziadosti.

sissy27
22. feb 2013

@kikina84 píše sa do žiadosti, ale len ho tam napíšeš, žiadne potvrdenie ani čestné vyhlásenie... nakoniec, to je vec, ktorá sa môže zo dňa na deň zmeniť... viem, že tebe ide o to, že si nezamestnaná a bojíš sa, či ti kvôli tomu dieťa zoberú, je pravda, že prednosť majú zamestnaní rodičia, čo aj má opodstatnenie, ale myslím, že nikto to reálne neoveruje, či pracuješ alebo nie...ale podľa pasu neviem, či sa tvoja dcéra zmestí do požiadavky "dovŕšené 3roky do 31.8.2013 😒

kikina84
autor
22. feb 2013

@sissy27 mne staci ked mi ju zoberu aj od noveho roka..len mi ide o to,aby ma nezastrili uplne spodok nejakeho poradovnika a tahalo by sa roky kym by mi ju zobrali,len preto ze som nezamestnana..Kamoska zobrali dceru do skolky az ked mala 5 rokov..Ona si nemohla najst robotu kd musela byt s nou doma a preto bola s malou dalsie dva roky doma,lebo jej ju nechceli zobrat prave rpeto ze jej matka je nezamestnana..a bojim sa aby so tak nedopadla aj ja..ci sa radsej neoplati riskovat a napisat ze zamestnana som,aby som si mohla plnohodnotne hladat robotu

sissy27
22. feb 2013

@kikina84 od nového roka ti ju sotva zoberú, väčšinou berú len od septembra, málokedy sa stane, že sa uvoľní miesto... ak nebude mať do konca augusta tri roky, tak toto bude hlavný problém, prečo ti ju nezoberú, nie to, že nemáš prácu... pozri, stratiť nemáš čo, tak tam napíš, čo uznáš za vhodné