Ako napíšem odvolanie, keď mi neprijali dieťa do škôlky?

mdsk
12. jún 2016

Dobry den maminy, vedeli by ste mi poradit ako najlepsie napisat vzor odvolania pre neprijatie dietata do skolky? Dovod, nedostatok miesta. Mame 3,5 roka. Dakujem

janinah
12. jún 2016

To je pri takom dôvode dosť jedno,záleží aký dôvod vieš uviesť,že ako veľmi by ti školka pomohla...a hlavne by som to odniesla riaditeľke osobne a porozpávala sa o možnostich,ožno niekto vypadne,,odsťahuje sa a uvolní sa miesto....

zuzka_puska
12. jún 2016

Myslim ze na to nie je ziadna forma,ktoru musis dodrzat.... Staci klasicke odvolanie, hore tvoja adresa, napravo hore adresa skolky, pod do vec: odvolanie.... A napisat srdcervuce vety, k tomu ze si pracujuca, potrebujes skolku surne, atd atd...A presne ako pise janijah, odniest ho osobne riaditelke, vysvetlit preco ti skolka suri, preco ju potrebujes....Istotne budu deti ktore su prihlasene v 2-3 skolkach, cize sa teoreticky miesto moze uvolnit.... Aj nas to pravdepodobne caka, tiez budem musiet pisat lebo nam malu neprijali... ☹ Ja nechapem, ake to je teraz zlozite s tymi skolkami.... ☹ Vela stastia

kristinka86
13. jún 2016

U nas by ziadne odvolanie nepomohlo. Syna vzali az na 4roky. Nadstavy, ako uvadzas Ty. A kedze byvame na dedine, uvolnenie miesta nehrozi.