Ahojte baby, potrebujem napisat výpoveď zo súkromnej škôlky s 3 mesačnou výpovednou dobou. Netuším či tam písať aj nejaké paragrafy alebo ako by to vobec malo vyzerať. Neviete mi poradiť? Ďakujem
Najlepšie je zobrať si do ruky zmluvu a podľa toho písať aj výpoveď. V zmluve je uvedené podľa čoho je uzatvorená... a tam nájdeš aj ostatné paragrafy.
@ibrunova Bože naozaj to som nenapísala, ani mi nenapadlo, že som to tak dvojzmyselne napisala🤦 výpoveď dieťaťa zo škôlky ako rodičia chceme napísať 🙏
Nic...ukoncujem dochádzku môjho dieťaťa xy ku dňu vo vašej MS.Inak dosť majú dlhú výpovednú dobu väčšinou je 2m
Tak asi máte nejakú zmluvu, je tam určite napísané, ako je možné ju vypovedať, aké sú lehoty, atď.
@luccija Super ďakujem, nevedela som či tam treba dáke paragrafy alebo to ozaj iba takto po svojom. No veru my máme 3 a akurát mam dva dni na to aby som to este stihla 🙈
Stalo sa niečo, že vyberáte v priebehu roka?
@simona20201309 Nejdeme v priebehu roka, my sme isli do súkrmnej najmä preto aby sme preklenuli do septembra nakoľko malý je februárový a nevzali ho do štatnej. Teraz od septembra ho už vzali ale vypoveď musím dať 3 mesiace dopredu v tejto súkromnej čiže do augusta.
@simona20201309 My sme boli spokojní len financie nepustia a dostali sme sa tento rok do dobrej kvalitnej štátnej 🙂
Jaaaj tak potom mažem nech tu nerozprudim debatu 😀😉
@simona20201309 to nie je "v priebehu roka". práveže im ten školský rok o 3 mesiace končí tak aby to ešte stihla 😉
A do kdy mate smlouvu? V nasi skolce jsou smlouvy do konce augusta pri vsechny deti, nehlede na to, kdy nastoupily. Ja jsem ted davala vypoved kvuli stehovani a zasla jsem za reditelkou, ona mi dala uz vypsany formular, ten jsem podepsala, ona mi tam dala razitko, kopii jsem si odnesla domu a vybavene.
Výpoveď teba ako učiteľky, či dieťaťa zo škôlky či ako?